BOKI 13 NAKON ZATVORA PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Uhvaćen na ŠOK MESTU, evo čime se sada bavi!

Autor:

Zabava

13.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boki 13 uhvaćen nakon zatvora na mestu gde niko nije verovao da će se pojaviti!

BOKI 13 NAKON ZATVORA PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Uhvaćen na ŠOK MESTU, evo čime se sada bavi!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Tvkanal5

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nedavno je izazvao pažnju javnosti svojim izlaskom iz zatvora Idrizovo u Skoplju. Nakon boravka u zatvoru, Boki 13 se suočio sa zdravstvenim izazovima, ističući da je izgubio čak 90 odsto stomaka i da sada svakodnevno nosi terapiju. Ova neobična situacija privukla je pažnju mnogih, a sam Boki 13 istakao je da je svestan da mu svaka komplikacija može ugroziti život.

Boki 13 je istakao da se sada suočava sa novim životnim izazovima, te da uči da živi sa značajnim zdravstvenim promenama. Ova situacija je dovela do toga da se javnosti predstavi u potpuno drugačijem svetlu. Umesto luksuznih destinacija i skupocenih odevnih kombinacija, Boki 13 sada posvećuje vreme verskim objektima, te ga ljudi mogu sresti isključivo u crkvama i manastirima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boki 13 (@boki13official)

 


Nakon puštanja iz zatvora, Boki 13 je dobio značajnu podršku od vernika i prijatelja. Svojim angažmanom u verskim objektima, on je pokazao da je posvećen novim vrednostima i promenama u svom životu. Fotografije koje su se pojavile u javnosti prikazuju Bokija 13 u duhovnom okruženju, što je iznenadilo mnoge koji su navikli na njegov prepoznatljiv javni imidž.

Ovaj novi životni put Bokija 13 predstavlja inspiraciju za mnoge koji se suočavaju sa izazovima i promenama. Njegova otvorenost o zdravstvenim problemima i posvećenost duhovnosti privukli su pažnju javnosti i pokrenuli brojne razgovore o prihvatanju promena i novim vrednostima u životu.

Boki 13 je svojim izlaskom iz zatvora i suočavanjem sa zdravstvenim izazovima pokazao snagu i odlučnost u prihvatanju novih životnih okolnosti. Njegova transformacija iz javne ličnosti u posvećenog vernika predstavlja neobičan i inspirativan primer koji je pokrenuo brojne diskusije o prihvatanju promena i istinskim vrednostima u životu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading