IVANA MALIĆ SE PRVI PUT OGLASILA: Otvorila dušu o Milošu Bikoviću!

Autor:

Zabava

13.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Malić se oglasila prvi put na Instagramu.

IVANA MALIĆ SE PRVI PUT OGLASILA: Otvorila dušu o Milošu Bikoviću!

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Proslavljeni srpski glumac Miloš Biković je nedavno stigao u porodilište kako bi poveo svoju izabranicu Ivanu Malić i njihovog sina Vasilija kući. Mali Vasilije je na svet došao 9. januara, što znači da će prvi put stići kući na dan rođenja svog oca, što je zaista divan poklon za proslavljenog glumca.

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić i Miloš Biković

 


Nakon što je stigla kući sa sinom, presrećna mama Ivana se oglasila na svom Instagram profilu. Ovo je bila njena prva objava od porođaja, a poruka je bila ispunjena ljubavlju i srećom zbog novog člana njihove porodice.

- Omiljeni glumac, ne mogu da dočekam novu sezonu! - napisala je Ivana na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Ivana Malić Instagram

 



Pored porodične radosti, Miloš Biković se priprema za ulogu u trećoj sezoni serije "Beli Lotos" (White Lotus). Ova serija je osvojila srca gledalaca širom sveta, a Bikovićeva pojava u njoj izazvala je veliko interesovanje među fanovima. Njegova izabranica Ivana je ispod objave vezane za HBO seriju napisala divne reči podrške.

 

 


Tokom posete porodilištu, Miloš Biković je nosio poklone za svoju izabranicu i sina. Sreća koja se videla na njegovom licu dok je prolazio pored fotoreportera ispred porodilišta, govori o tome koliko je srećan zbog dolaska svog naslednika na svet.

Miloš Biković i Ivana Malić su definitivno uživali u ovim divnim trenucima i raduju se novim ulogama u porodici i na ekranu. Sve najbolje njima u narednom periodu, kako na privatnom, tako i na profesionalnom planu.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading