PROSTITUTKA MI JE SKINULA MRAK: Džej prepričao kako je izgubio nevinost, ovaj detalj će vas ostaviti u ŠOKU!

Autor:

Zabava

11.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker u filmu pripoveda kako se nosio sa teškim detinjstvom i odrastanjem, ali i mnoge druge interesantne detalje, koji su javnosti do sada bili nepoznati

PROSTITUTKA MI JE SKINULA MRAK: Džej prepričao kako je izgubio nevinost, ovaj detalj će vas ostaviti u ŠOKU!

Foto: ATA Images, Republika

Film "Nedelja" koji je snimljen po životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog pretpremijerno je pušten za predstavnike medija, a mi vam otkrivamo deo radnje. 

Naime, folker u filmu pripoveda kako se nosio sa teškim detinjstvom i odrastanjem, ali i mnoge druge interesantne detalje, koji su javnosti do sada bili nepoznati.

Naime, Džej je nevinost izgubio sa lokalnom ribom Radmilom, koja mu je skinula mrak, o čemu je sam pričao:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, printscreen/youtube

Džej Ramadanovski

 

- Sa njom sam prvi put spavao, potucao se po stanu kod drugova sa kojima sam valjao hemijske. Zdravko me prvi put obrijao, beli čovek, samo sam se s njima družio. Mića se vratio iz inostranstva, sa njim smo mi s ulice imali najbolje mesto u kafani. Mića me je čuvao, davao pare, govorio kako će izaći na kraj da mangupina iz doma, savetovao me da se branim kad me napadnu veći od mene. Mića je prebio jednog koji me je napao, ubio ga od batina. Kak sam prestao da šibicarim i počeo da lakiram auta, vratio sam se pevanju prvoj ljubavi i pevao sam domcima - priseća se glavni akter filma.

- Džamba brat je pola života proveo u Mardelji, napravio je veliki zločin, kao mlad u školi, ubo je lika komadom stakla, koji ga je napao, a koji je posle podlegao. Otada je važio za opasnog frajera niko u oči nije smeo da ga gleda, svi su ga poštovali na ulici. Mića ga je poštovao posebno, doneo mu odelo i sat. Džej se zagledao u konobaricu lokala Nadu, ime koje je ostalo uređeno do kraja života. Tad je umro Tito. Pa smo prodavali značke sa znakom Tita, dok su svi plakali za Titom mi smo plakali od sreće jer smo imali para. Jedino sam ja stajao u mestu, svi su nešto profitirali, pa sam se vratio onome što sam znao - šibicama i pesmi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading