OTKRIVENI NOVI DETALJI O FILMU POSVEĆENOM DŽEJU: Sve je procurilo iz produkcije - OVO je sada jedino važno!

Autor:

Zabava

16.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni hovi detalji o filmu koji je posvećen životu Džeju Ramadanovskom!

OTKRIVENI NOVI DETALJI O FILMU POSVEĆENOM DŽEJU: Sve je procurilo iz produkcije - OVO je sada jedino važno!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Husein Alijević, poznatiji kao Husa, otkrio je u nedavnoj emisiji da je bio veoma samouveren kada je otišao na kasting za naslovnu ulogu u filmu o Džeju Ramadanovskom. Husa je priznao da je bio sasvim siguran da će baš on dobiti ulogu Džeja, s obzirom na svoje duboko poznavanje lika i života ovog muzičkog velikana, ali i na svoje iskustvo u plesu.

Takođe, istakao je da su i glumci koji igraju u filmu bili zadovoljni njegovom interpretacijom. Ova samouverenost i očekivanja predstavljaju zanimljivu činjenicu, s obzirom da je uloga Džeja Ramadanovskog zaista zahtevala posebnu predanost i duboko poznavanje lika.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Husa Beat Street

 

Bio sam siguran da će mene izabrati za tu ulogu, s obzirom na to da sam stalno u plesu, da sam odrastao uz Džeja, kao i da sam znao gotovo sve o njemu. A i glumci koji igraju u filmu su bili zadovoljni mojom ulogom – ispričao je Husa.

Pevač je izrazio uverenje da će moći da se nosi sa popularnošću koja će uslediti nakon premijere filma "Nedelja", s obzirom da se očekuje velika gledanost. Husa je podelio svoje iskustvo o popularnosti u mladosti, ističući da je već sa 20 godina bio toliko popularan da nije mogao da izađe na ulicu u Beogradu.

- Tako mi i treba, jer sam sa 20 godina bio jako popularan da u Beogradu gde sam rođen nisam mogao da izađem na ulicu zbog popularnosti, ali nisam ni tada tome pridavao neki značaj – nasmejao se Husa za "Zvezde-Granda Specijal".

Foto: RTV Pink

Husa Beat Street Amig show

 

Ova neobična činjenica baca svetlo na izazove s kojima se susreću mladi talenti koji odjednom postanu prepoznatljivi širom regiona. Takođe, istakao je da je glumački zadatak bio veliki izazov za njega, budući da nikada pre nije bio na filmu. Njegova predanost i fokus na ulogu takođe su ključne tačke koje su istaknute u ovom delu intervjua.

- Znao sam čim sam video da me zove kasting menadžer znao zašto me zove. Celog života su me poredili sa njim pa čak i na ulici kada me vide kažu: „Evo ga Džej“. Što se tiče glumaćkog zadatka, bio je veliki izazov jer nikada nisam bio na filmu. Čim sam ušao u tu priču, maksimalno sam se posvetio i zaključao sve druge poslove – ispirčao je Husa ranije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading