POZNATI SE OKUPILI NA DŽEJEVOM GROBU: Tri godine bez legendarnog pevača, ćerka Marija stigla sa majkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta!

POZNATI SE OKUPILI NA DŽEJEVOM GROBU: Tri godine bez legendarnog pevača, ćerka Marija stigla sa majkom! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Današnji dan obeležava se sećanjem na legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo pre tačno tri godine. U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju okupili su se najbliži članovi porodice i prijatelji kako bi odali počast ovom velikanu muzičke scene.

Među prvima na groblju su se pojavili Džejeva ćerka Marija Ramadanovski sa majkom Nadom, kao i Stevan Anđelković, poznate ličnosti sa estrade. Takođe, prisustvovali su i Džejev dugogodišnji najbolji prijatelj Zoran Jagodić Rule, Vanesa Šokčić, Svetlana Bubanja Bucka, kao i Džejeva ćerka Ana sa suprugom Adilom Maksutovićem i sinom.

Džej je ostavio dubok trag u muzičkoj industriji, počevši od svog prvog ozbiljnijeg koraka sa pesmom "Zar ja da ti brišem suze" na festivalu MESAM 1987. godine, gde je osvojio drugo mesto. Tokom 1990-ih, bio je izuzetno popularan širom bivše Jugoslavije, posebno u Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Njegova turneja po inostranstvu, uključujući zemlje poput Nemačke, Švedske, Kanade i SAD-a, dodatno je učvrstila njegov status kao regionalne zvezde.

Osim poznatih hitova, Džej se istakao i kao umetnik na filmu, gde je 1989. godine izveo jednu od svojih popularnih pesama u filmu "Hajde da se volimo 2". Pored toga, sarađivao je sa mnogim velikim imenima muzičke industrije, a njegove najveće hitove napisali su i producirali brojni poznati autori kao što su Marina Tucaković, Aleksandar Futa Radulović, Katarina Jovanić, Peca Milinović i mnogi drugi.

Sećanje na Džej Ramadanovskog će zauvek živeti kroz njegovu muziku, a prisustvo najmilijih na današnjem okupljanju svedoči o neizbrisivom uticaju koji je imao na svoju okolinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading