PRVI SNIMCI FILMA O DŽEJU: Kadrovi koji teraju SUZE na oči, predstavljen zvaničan TREJLER!

Autor:

Zabava

09.01.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi snimci filma o Džeju Ramadanovskom!

PRVI SNIMCI FILMA O DŽEJU: Kadrovi koji teraju SUZE na oči, predstavljen zvaničan TREJLER!

Foto: TV Pink/printscreen, printscreen/youtube

Večerašnja emisija "Amidži šou" predstavlja specijalno izdanje posvećeno premijeri filma o legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom. Voditelj Ognjen Amidžić je u ovoj emisiji priredio pravu poslasticu za sve ljubitelje muzike i filma, jer je ekskluzivno prikazao delove iz ovog dugo očekivanog ostvarenja.

Amidžić je odlučio da u ovoj posebnoj epizodi "Amidži šou" obraduje publiku nekim od najupečatljivijih trenutaka iz filma o Džeju Ramadanovskom. Uzbuđenje je bilo na vrhuncu dok su gledaoci imali priliku da vide delove koji otkrivaju ne samo muzičko nasleđe ovog velikana, već i njegovu životnu priču. Snimci su prikazali neke od najvažnijih događaja iz pevačevog života, ali i intimne trenutke koji će sigurno dodatno podstaći interesovanje za ovaj film.

 

Prikazani delovi filma o Džeju Ramadanovskom su izazvali različite emocije kod publike. Bilo je i smeha i suza dok su gledaoci pratili životnu priču ovog neponovljivog umetnika. Ognjen Amidžić je uspeo da dočara atmosferu filma i da najavi pravu filmsku poslasticu koja nas očekuje na bioskopskim platnima.


Specijalna premijera snimaka iz filma o Džeju Ramadanovskom naglasila je umetničku vrednost ovog ostvarenja. Režija, fotografija i muzika su delovali kao spoj koji će publiku ostaviti bez daha. Ovo je definitivno film koji će biti više od biografskog prikaza života jednog pevača - to će biti emotivno putovanje kroz vreme i muziku.

Nakon ovog specijalnog izdanja "Amidži šou", očekivanja pred premijeru filma o Džeju Ramadanovskom su definitivno porasla. Publika je pokazala veliko interesovanje za ovaj film, a povratak u zlatno doba jugoslovenske muzike je izgleda nešto što mnogi jedva čekaju da dožive kroz filmsko platno.

Upravo ovakvi specijalni događaji, poput večerašnje emisije "Amidži šou", dodatno podstiču strast prema muzici i filmu, donoseći nam jedinstvene uvide u živote velikih umetnika. S nestrpljenjem očekujemo premijeru filma o Džeju Ramadanovskom, verujući da nas očekuje nezaboravno iskustvo koje će nas emotivno duboko dirnuti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading