Dragana Mirković progovorila o odnosu sa pokojnim Džejom: ZVAO ME JE SESTROM, ZBOG MENE JE PRESTAO DA RADI NEŠTO MNOGO LOŠE!

Autor: M. K. V.

Zabava

14.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata folkerka tvrdi da je pozitivno uticala na Ramadanovskog.

Dragana Mirković progovorila o odnosu sa pokojnim Džejom: ZVAO ME JE SESTROM, ZBOG MENE JE PRESTAO DA RADI NEŠTO MNOGO LOŠE!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Drgana Mirković

Folk zvezda Dragana Mirković gostovala je u emisiji posvećenoj Džeju Ramadanovskom, koji joj je bio veliki prijatelj i nazivao je sestrom, te se povodom obeležavanja tri godine od njegove smrti prisetila kakav je uticaj imala na njega.

 

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski je Draganu Mirković veoma poštovao i voleo kao sestru

 

Naime, kako priča poznata pevačica, legendarni Džej, koji je u rečniku imao dosta psovki, zbog nje je prestao, čak i u šali, da izgovara vulgarne reči.


- On je voleo malo da psuje, bio je mlad i tako, a ja to nisam volela, pa sam ga zamolila i skrenula mu pažnju da je meni neprijatno. On mi se tada izvinio i rekao mi: "Gago, izvini, nikada više neću to uraditi." I nikada više preda mnom nije izgovorio psovku ili neku vulgarnu reč - otkrila je Mirkovićka, te nastavila da se priseća odnosa s pokojnim kolegom: 


- Zvao me je sestrom, bio je jednostavan i dobar čovek. Za mene je neverovatno da je preminuo i da je otad prošlo već tri godine, to tek ne mogu da verujem. Mi smo mnogo radili zajedno, poštovali se, voleli i to njegovo "sestro" kad se vidimo mi je bilo mnogo drago. Pamtiću ga kao velikog druga, mnogo je voleo da se druži sa Sinanom Sakićem i, sećam se, kada njih dvojica dođu u Beč, odmah ugrabimo priliku da se družimo. Toliko smo se smejali Džejovim anegdotama i bila je velika privilegija i čast imati ga za prijatelja.


Podsećanja radi, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. u svom stanu na Dorćolu. Porodica i prijatelji su se nedavno u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju okupili da bi mu dali trogodišnji pomen. Premijera filma "Nedelja", koji je snimljen po motivima iz života muzičke legende, zakazana je za 16. januar u MTS dvorani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:
 

Komentari (0)

Loading