"ČULA SAM DŽEJEV GLAS..." Mina Kostić o PREDSKAZANJU o kom je godinama ćutala u javnosti, svi su se NAJEŽILI u emisiji!

Autor:

Zabava

09.01.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić otvorila dušu o pokojnom pevaču Džeju Ramadanovskom!

"ČULA SAM DŽEJEV GLAS..." Mina Kostić o PREDSKAZANJU o kom je godinama ćutala u javnosti, svi su se NAJEŽILI u emisiji!

Foto: youtube.com/AmiG Show

U večerašnjoj epizodi emisije "Amidži šou", popularna pevačica Mina Kostić otkrila je javnosti detalje o svojoj saradnji sa pokojnim pevačem Džejem Ramadanovskim i njihovoj emotivnoj pesmi "Slavija". Ovaj emotivni nastup i otvaranje duše su ostavili publiku bez daha, a Mina je pružila uvid u neke do sada nepoznate detalje o nastanku ove pesme.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mina Kostić Amig show

 


Mina je u emisiji otkrila kako je došla na ideju da pesmu "Slavija" otpeva kao duet sa Džejem Ramadanovskim. Naime, njih dvoje su se dugo poznavali i uvažavali kao kolege, ali nikada pre nisu imali priliku da sarađuju na zajedničkom muzičkom projektu. Kako je Mina istakla, ideja za duet rodila se spontano tokom njihovih razgovora o muzici i umetnosti, a njihova međusobna hemija odmah je bila očigledna.

- Meni je bila čast, znala sam ga, zajedno smo radili. Mnogo sam naučila od njega, uvek je u mom srcu. On je bio jedini! Imala sam tu čast da snimim pesmu sa njim. On je ljudina! Uradiću spot, ja sam predložila to Marini, imala sam tu želju da snimim sa Džejem. Čula sam Džejev glas i moj! Zvala sam Marinu, rekla mi je da je to veliki hit, posle su napisali, to je stvarno mega hit - ispričala je Mina Kostić u emisiji ,,Amidži šou". 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mina Kostić Amig show

 


Tokom emisije, Mina je prisetila kako je bilo raditi sa Džejem na pesmi "Slavija". Istakla je da je to iskustvo bilo veoma emotivno i posebno za nju, s obzirom na to da je Džej bio cenjeni kolega i prijatelj. Njihova zajednička energija i strast prema muzici doprinela je tome da pesma "Slavija" postane jedinstvena i nezaboravna.

Jedan od ključnih momenata u stvaranju pesme "Slavija" bio je trenutak kada je Marina Tucaković napisala tekst za ovu numeru. Mina je istakla da je Marina uspela da uhvati suštinu njihove emotivne izvedbe i da je njen tekst doprineo da pesma postane veliki hit koji se i danas rado sluša. Ova saradnja ostala je zapamćena kao jedan od najuspešnijih trenutaka u karijeri Minе Kostić.

Upravo ova otvorena priča o pesmi "Slavija" sa Džejem Ramadanovskim oduševila je publiku u emisiji "Amidži šou" i pružila uvid u nežniju i emotivniju stranu muzičke industrije. Mina Kostić je još jednom potvrdila svoj status kao talentovana pevačica i umetnica čiji rad ostaje upamćen i voljen širom regiona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading