LENA KOVAČEVIĆ SAHRANILA MAJKU: Potresne scene sa groblja na Badnji dan kidaju dušu! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Dušana Kovačevića ispraćena na večni počinak!

LENA KOVAČEVIĆ SAHRANILA MAJKU: Potresne scene sa groblja na Badnji dan kidaju dušu! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dana 6. januara, na Novom groblju u Beogradu, održan je tužni ispraćaj majke Lene KovačevićNade Perić Kovačević, supruge poznatog dramskog pisca Dušana Kovačevića. Nada je preminula 3. januara, a njen večni počinak okupio je mnoge porodične i prijatelje, ali i nekoliko poznatih ličnosti.

Na ispraćaju Nade Perić Kovačević, pored porodice i prijatelja, pojavili su se i poznati umetnici poput Radoša Bajića, Matije Bećkovića i Branislava Lečića. Nada je bila voljena članica zajednice, što se moglo videti i iz reči ispisanih na vencu koji su joj porodica i prijatelji položili kao poslednji znak pažnje.

Nada Perić Kovačević ostavila je značajan trag i kroz svoj rad na RTS-u gde je provela punih 25 godina. Bavila se zaštitom autorskih prava serija i filmova, doprinoseći time razvoju medijske industrije. Njeni kolege i saradnici pamtiće je po predanosti poslu i ljubaznosti.

Njen odlazak bio je posledica dugogodišnje borbe sa bolešću, a njena ćerka Lena istakla je da je Nada pronašla utehu u molitvi i muzici. Kroz pesmu koju je napisala inspirisana majčinom situacijom, Lena je pružila emotivan omaž svojoj majci, ističući koliko je podrška i ljubav okoline značila u teškim trenucima.

Nakon dirljivog oproštaja od Nade Perić Kovačević, njeni najbliži i prijatelji nastavili su da neguju sećanje na dragu osobu koja će zauvek ostati u njihovim srcima. Njen doprinos umetnosti i kulturi, kao i toplina njenog bića, ostaviće neizbrisiv trag u sećanjima mnogih ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading