NAŠA PEVAČICA IZGUBILA MAJKU, PA OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO: Reči koje je napisala KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

05.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lena Kovačević rasplakala sve!

NAŠA PEVAČICA IZGUBILA MAJKU, PA OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO: Reči koje je napisala KIDAJU DUŠU!

Foto: Instagram.com/lenakovacevic_official

Poznata srpska pevačica Lena Kovačević nedavno je doživela težak gubitak - preminula joj je majka Nada Kovačević. Nada je bila inspiracija za Leninu pesmu "Ti si moj bol", koju je pevačica posvetila majci 2022. godine. Nada Kovačević je dugo vodila borbu sa teškom bolešću, a Lena je otkrila da je pesmu napisala kroz molitvu, kao svoj izraz tuge i ljubavi prema majci.

Lena se obratila svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram, gde je podelila svoju tugu i zahvalnost za podršku koju je dobila.

 

- Svako od nas ovde nosi neku svoju bol, vaše poruke i molitve su me toliko ganule - napisala je Lena, pokazujući otvorenost i iskrenost u teškom trenutku.


Pevačica je istakla da je muzika bila način da kanališe svoje emocije i molitvu, te da je upravo kroz tu umetnost nastala pesma "Ti si moj bol", inspirisana situacijom kroz koju je prolazila njena majka. Ova pesma predstavlja emotivan i duboko ličan izraz Leninih osećanja, istovremeno pružajući podršku i razumevanje svima koji su prošli kroz slične teške životne trenutke.

Foto: Instagram.com/lenakovacevic_official

Lena Kovačević

 


Lena Kovačević dolazi iz umetničke porodice, a njen otac, Dušan Kovačević, poznati je dramski pisac, scenarista i reditelj. Upravo porodična podrška, ljubav prema umetnosti i muzici čine važan deo Leninog života i stvaralaštva.

Pored ličnih izazova, Lena Kovačević se ističe i svojim muzičkim talentom, a nedavno je objavljen spisak takmičara nacionalnog izbora "Pesme za Evroviziju". Njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Lena predstaviti na ovoj prestižnoj muzičkoj manifestaciji, a njeni nastupi uvek su bili dočekani s velikim interesovanjem i podrškom publike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading