KARLEUŠA I RISTOVSKI SE SASTALI U HOTELU! Ovako je tekao dogovor za najskuplju srpsku seriju!

Autor:

Zabava

05.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JK je prihvatila poziv Lazara Ristovskog da glumi u seriji koju on priprema. Čeka je uloga srednjovekovne razbojnice i fatalne zavodnice, spremne na sve kako bi žaštitila svoju teritoriju.

KARLEUŠA I RISTOVSKI SE SASTALI U HOTELU! Ovako je tekao dogovor za najskuplju srpsku seriju!

Foto: instagram

Jelena Karleuša

Kako prenose mediji, reč je o „megalomanskom projektu u koji će biti uloženo mnogo sredstava“. 

Još u novembru 2023. godine u javnost je izašla informacija da su se pevačica i Ristovski sastali u jednom elitnom novobeogradskom hotelu. 

Oni koji su ih videli, a upućeni su u estradna dešavanja posumnjali su da će njih dvoje ostvariti saradnju. Naime, Jelena Karleuša je na nedavnoj konferenciji na kojoj je najavila novogodišnji nastup u Beogradu otkrila da „radi na jednom projektu koji dosad nije viđen na našem prostoru.“

Republika

Foto: ATA Images

 

Karleuša i Ristovski su bili veoma bliski, zagrlili su se prilikom viđenja, a kako su tada pisali domaći mediji, proveli su neko vreme zajedno u lobiju hotela. Ovaj susret Ristovski je svojevremeno prokomentarisao za medije rekavši da je bio "slučajan".

- Slučajni susret i prijatan razgovor sa ženom, istinskim superstarom. S damom koja ima otvoren um i oštar jezik. Ona i Basara su potrebni svakom društvu jer su ogledalo koje ne laže i ne ulepšava. I pritom su vrlo duhoviti - rekao je tada Ristovski za "Kurir".

Kako se priča, ovo će biti najskuplja serija ikada snimljena od nas. Radnja je izmišljena i smeštena u srednji vek. 

Jelena će igrati fatalnu zavodnicu koja se bavi spletkama i politikom i zavodi najveće ličnosti tog doba, a sve kako bi zaštitila svoju državu. Čak, koliko znam, po scenariju ubija jednog moćnika... Koliko je sve veliko govori i činjenica da se pravi gusarski brod, ali pravi gusarski brod, kao i grad koji će se izgraditi na području Kotora. Snimanje treba da počne za nekoliko meseci - otkriva sagovornik "Telegrafa".

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading