JELENA KARLEUŠA POSTAJE GLUMICA U HIT SERIJI: Ovaj poznati glumac ju je angažovao za veliki projekat, otkriveni svi detalji!

Autor:

Zabava

04.01.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša dobija ulogu u seriji!

JELENA KARLEUŠA POSTAJE GLUMICA U HIT SERIJI: Ovaj poznati glumac ju je angažovao za veliki projekat, otkriveni svi detalji!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša

Muzička diva, Jelena Karleuša, koja već tri decenije osvaja publiku svojim hitovima, odlučila se za novi izazov - glumu. Prema informacijama, Karleuša će se prvi put oprobati u glumačkim vodama tokom 2024. godine, a detalji o njenom angažmanu i ulozi u domaćoj seriji se drže u tajnosti.

Epizodna uloga u domaćoj hit seriji

Prema dobro obaveštenom izvoru, Jelena Karleuša je dobila epizodnu ulogu u jednoj domaćoj hit seriji. Iako detalji još uvek nisu poznati, snimanje se očekuje da započne tokom proleća, a emitovanje serije se očekuje krajem ove ili početkom sledeće godine.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša

 


Saradnja sa Lazarom Ristovskim

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je serija povezana sa Lazarom Ristovskim, a Karleuša je nedavno na svom Instagramu tagovala glumca, što je dodatno podgrejalo spekulacije o njihovoj saradnji. Iako su kontaktirali Ristovskog i Karleušine saradnike, nisu dobili potvrdu ove informacije.

Novogodišnje poruke više nisu ono što su bile! P.S.: Dragi Lazare, ti imaš ovakvu karakternu drugaricu i još nismo potpisali ugovor za najgledaniji film svih vremena - napisala je pevačica, piše Kurir.

Priče o njihovoj saradnji datiraju još iz 2022. godine, kada su viđeni u razgovoru u jednom elitnom novobeogradskom hotelu. Lazar je tada prokomentarisao njihov susret kao "slučajni susret i prijatan razgovor sa ženom, istinskim superstarom."

Foto: instagram

Jelena Karleuša

 


Spekulacije o saradnji

Prethodno su kružile spekulacije da će Jelena Karleuša i Lazar Ristovski ostvariti saradnju, ali se nije znalo tačno o čemu je reč. Neki izvori su pominjali mogućnost da je u pitanju dokumentarni film koji Karleuša već dugo želi da snimi, dok su drugi navodili da će Ristovski biti reditelj tog projekta. Međutim, čini se da od toga neće biti ništa, jer su izvori bliski Jeleni tada govorili da je dokumentarac bio planiran za leto, prateći objavljivanje njenih albuma "Alfa" i "Omega", piše Kurir. 

Jelena Karleuša, jedna od najkontroverznijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni, svojom ulogom u seriji definitivno će privući pažnju kako svojih obožavalaca, tako i šire javnosti. Ostaje da sa nestrpljenjem iščekujemo njen glumački debi i da saznamo više detalja o ovoj zanimljivoj saradnji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading