STANIJA UDARILA NA KARLEUŠU: ZBog OVOGA se i dalje nalazi na BLOK LISTI "Sram je bilo"

Autor:

Zabava

30.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević otkrila sve o sukobu sa Jelenom Karleušom.

STANIJA UDARILA NA KARLEUŠU: ZBog OVOGA se i dalje nalazi na BLOK LISTI "Sram je bilo"

Foto: ATA Images, Shutterstock

Stanija Dobrojević, poznata javnosti po raznim aferama i sukobima sa koleginicama, otkrila je detalje o svojim emotivnim vezama, sukobima i planovima za budućnost.

- Ovu godinu mi je obeležila javna afera zbog koje sam doživela ozbiljan medijski linč i emotivni brodolom. Ali, posle svega, ostala sam sa njim u kontaktu i dobrim odnosima.

Republika

Foto: ATA Images

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmič

 


Iako je javno prošla kroz medijski linč zbog veze sa Asminom Durdžićem, Stanija je otkrila da je i dalje u dobrim odnosima sa njim. Navodi da je bilo više prelomnih trenutaka koji su doveli do njihovog raskida, a kao ključne momente ističe pojavljivanje Aneli Ahmić u rijalitiju i dokaze o lažima koje je Asmin izneo. Ipak, Stanija nije kajanja zbog ove veze, smatrajući da je to možda bila njena sudbina.

- Bilo je tu više prelomnih trenutaka. Momenat kada se Aneli Ahmić pojavila u rijalitiju, pa dokazi da je lagao da je slobodan dečko, kako se meni predstavio... Čovek nije birao sredstva da bi došao do mene i osvojio me.

Republika

Foto: Facebook, Tv Pink

Stanija Dobrojević i Admin DUrdžić


Stanija je iznela svoje mišljenje o Aneli Ahmić, ističući da je ona godinama gledala "Zadrugu" i maštala da bude deo tog sveta, a sada je to i ostvarila. Kritikovala ju je zbog napuštanja deteta kako bi ušla u rijaliti, ali je istovremeno pohvalila Maju kao svog favorita u takmičenju "Elita".

- Ta je godinama gledala "Zadrugu" i maštala da bude deo tog sveta i ostvarila joj se želja! Muž joj se zaljubio u Staniju i otišao za Ameriku! A, ona je brže bolje ostavila dete i otišla u rijaliti?! Htela je da glumi žrtvu, ali jedna je Kija Kockar! Ušla je ucveljena na konto priče "Stanija mi ukrala muža" i umesto plakanja - mi gledamo jahanje Jaška! Fina neka žena.

Iako je poznata po svom izgledu, Stanija ističe da je zadnjicu dobila zahvaljujući genetici i treningu. Takođe, otkriva da nema ništa protiv Sandre Afrike, ali je priznala da je njihov sukob bio vrhunac "Zadruge 2" i da je to bio pravi šou za medije i publiku.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

 


Javnost je zaintrigirana Stanijinim odnosom sa Jelenom Karleušom, budući da je otkrila da ju je Karleuša blokirala na Instagramu. Stanija je iznela svoje razočaranje zbog toga, ističući da je godinama pratila i gotivila Karleušu, te da ne razume zbog čega ju je blokirala.

Jelena Karleuša me nije odblokirala i sram je bilo zbog toga. Godinama sam je pratila i gotivila, a zbog čega me blokirala? Zato što sam rekla da je Duško lep? Svašta. Treba da me odblokira, odmah, i zaprati. "Alfa" mi se nije nikako dopala, a što se "Omege" tiče - "XY" i "Romane" su mi omiljene - govori Stanija za Informer.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading