KARLEUŠA ĆE GLUMITI SREDNJOVEKOVNU RAZBOJNICU! Otkriveni novi detalji najskuplje srpske serije, projekta Lazara Ristovskog!

Autor:

Zabava

05.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša prihvatila ponudu Lazara Ristovskog, otkriveni svi detalji!

KARLEUŠA ĆE GLUMITI SREDNJOVEKOVNU RAZBOJNICU! Otkriveni novi detalji najskuplje srpske serije, projekta Lazara Ristovskog!

Foto: ATA Images

Muzička zvezda Jelena Karleuša prihvatila je ponudu glumca Lazara Ristovskog da glumi u seriji koju priprema, a kako se priča, ovo će biti najskuplja serija ikada snimljena od nas.

Kako prenosi "Telegraf", presudilo je to što se radi o velikom izazovu u koji će biti uloženo mnogo sredstava, a Jelena će glumiti srednjovekovnu razbojnicu i fatalnu zavodnicu, spremnu na sve kako bi žaštitila svoju teritoriju.

Republika

Foto: instagram

Jelena Karleuša

- Priča je izmišljena, ali se bazira na mnogo istorijskih momenata i geopolitičkih činjenica, radi se o srednjem veku. Dugo se radi na ovoj seriji i celokupna ideja je zaista nešto što kod nas nije viđeno. Ideja Lazara Ristovskog je bila da Jeleni ponudi značajnu ulogu, glavnu ulogu, što je ona na kraju i prihvatila. Biće ovo veliki izazov za nju, ali i za celu ekipu koja radi ili će tek raditi na seriji. To će sigurno svako želeti da pogleda - kaže izvor "Telegrafa" i dodaje:

- Jelena će igrati fatalnu zavodnicu koja se bavi spletkama i politikom i zavodi najveće ličnosti tog doba, a sve kako bi zaštitila svoju državu. Čak, koliko znam, po scenariju ubija jednog moćnika... Koliko je sve veliko govori i činjenica da se pravi gusarski brod, ali pravi gusarski brod, kao i grad koji će se izgraditi na području Kotora. Snimanje treba da počne za nekoliko meseci - otkriva njihov sagovornik.

Republika

Foto: Milan Josifovic

Lazar Ristovski

Postoje glasine i da će se serija prikazivati na Netlfiksu. Još uvek je reč o nezvaničnim informacijama, kako niko ko je deo projekta nije izašao u javnost sa zvaničnim podacima i sve se drži u tajnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading