POTRESNO OBRAĆANJE SLOBE RADANOVIĆA: Na današnji dan ostao je bez OCA, ove reči KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

31.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač podelio fotografiju sa pokojnim ocem i sve dirnuo rečima koje mu je uputio!

POTRESNO OBRAĆANJE SLOBE RADANOVIĆA: Na današnji dan ostao je bez OCA, ove reči KIDAJU DUŠU!

Foto: Republika TV

Pevač Sloba Radanović, koji je pre četiri godine izgubio oca Dušana, odao je počast svom preminulom ocu emotivnom objavom na Instagram profilu. Na današnji dan, Sloba je podelio fotografiju sa ocem, uz dirljive reči koje svedoče o dubokoj ljubavi i sećanju na njega.

Sloba je istakao da se u trenutku očevog odlaska probudio iz sna i osetio da je njegov otac napustio ovaj svet. Njegova emotivna poruka jasno pokazuje koliko ga i dalje duboko voli i čezne za njim, ističući da se svakodnevno seća svog oca i moli za njegovu dušu.

Na današnji dan, negde u ovo vreme si nas napustio, a ja se u tom trenutku probudio iz sna. Osetio sam da si otišao. Voli te sin najviše... - napisao je Sloba.

Republika

Foto: instagram.com

Sloba Radanović objava na Instagramu

Jednom prilikom, Sloba je otkrio detalje o očevoj poštenoj priči koja ga je duboko dirnula. Očeva moralnost i iskrenost ostavile su snažan utisak na pevača, podstičući ga da ističe važnost poštenja u svakodnevnom životu. Priča o očevom postupku sa pertlama na pijaci ostala je urezana u Slobinu memoriju kao primer poštenja i moralnih vrednosti.


- On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče... Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao. Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: "Izvinite, ja sam ukrao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu". Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle. Uvek mi to odzvanja u glavi, šta god da radiš treba raditi pošteno, pošteno Bog nagradi. Ne treba činiti nikome na štetu, ne treba uzdizati sebe time što ćeš spustlti nekog drugog. Mislim da je poštenje jedna od ključnih stvari za uspeh u životu - rekao je tada Radanović za Srbiju Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading