TAPETE OD KAŠMIRA, TERETANA I SOBA ZA MASAŽU: Pogledajte gajbu od 2.000.000 evra u kojoj se baškari Baka Prase!

Autor:

Zabava

30.12.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati jutjuber prevazišao sebe, šokirao sve kad je otvorio vrata svog doma!

TAPETE OD KAŠMIRA, TERETANA I SOBA ZA MASAŽU: Pogledajte gajbu od 2.000.000 evra u kojoj se baškari Baka Prase!

Foto: Tiktok

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno se uselio sa svojom devojkom Anjom Bla u njihov novi stan koji odiše luksuzom i ekskluzivnošću. U svom poslednjem videu na Jutjub kanalu, Baka Prase je sa fanovima podelio detalje njihovog raskošnog životnog prostora, koji vredi neverovatnih 2.000.000 evra.

Video započinje prikazom prilaza garaži, gde su parkirani Bakanovi skupoceni automobili koji plene pažnju. On je takođe izrazio svoje mišljenje o plafonu ulaza, ističući da planira da nabavi terenac kako bi se bolje uklopio u prostor.

Stan se prostire na 270 kvadrata i poseduje brojne luksuzne sadržaje, uključujući apartman za goste sa sopstvenim kupatilom, dva dodatna kupatila, spavaću sobu i Anjin kutak. Posebnu pažnju privlače skupocene tašne svetskih brendova koje krase orman, kao i dva Rolex sata na stolu za šminkanje, koje je Baka Prase ponosno pokazao, ističući da je on lično Anji poklonio oba sata.

U sklopu stana se nalazi teretana, sauna, soba za masažu i prostorija sa tapetama od kašmira, dok se u jednoj sobi može videti i kamin. Podno grejanje i skupocen nameštaj doprinose osećaju luksuza i udobnosti. U jednom trenutku, na snimku se pojavljuje i Anjina majka, dok su Bakanovi roditelji i prijatelji takođe došli da vide njihov novi životni prostor.

Uzbuđenje oko ovog luksuznog stana nije izostalo, a Baka Prase je svojim fanovima omogućio uvid u svet raskoši koji deli sa svojom voljenom Anjom. Ovaj video predstavlja samo jedan u nizu snimaka koji otkrivaju njihov svakodnevni život u ovom impozantnom prostoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading