GLUMICU ZLOSTAVLJAO OTAC: Majci priznala jezive detalje, ona joj ništa nije verovala!

Autor:

Zabava

30.12.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali šokantni detalji u javnosti!

GLUMICU ZLOSTAVLJAO OTAC: Majci priznala jezive detalje, ona joj ništa nije verovala!

Foto: instagram.com

Melisa Dongel, poznata turska glumica, suočila se sa teškim detinjstvom obeleženim traumom i zlostavljanjem. Otkrila je javnosti da ju je otac zlostavljao, a njena majka nije verovala u njenu priču, što je dodatno otežalo već tešku situaciju.

Traume iz detinjstva navele su Melisu da zatraži starateljstvo nad mlađom sestrom, čime je preuzela odgovornost za njen život i dobrobit. Odluka da preuzme starateljstvo predstavlja hrabar korak ka oslobađanju od traumatičnog iskustva.

Posebno potresne su reči Melisine majke, koja nije verovala u njenu priču o zlostavljanju. Njena izjava da je Melisa izmislila zlostavljanje, uz njenu nemoć da prepozna istinu, dodatno naglašava težinu situacije i nedostatak podrške u porodici.

Melisa je odlučila da se suoči sa traumama kroz psihoterapiju, korak koji je ključan u procesu izlečenja. Otvoreno je govorila o nasilju u porodici i teškim trenucima koje je prošla, pružajući podršku drugima koji prolaze kroz slična iskustva.

Republika

Foto: Printscreen/ Instagram/ melisadongel

Melisa Dongel

Za Melisu, zlostavljanje nije bilo samo detinjstvo obeleženo nasiljem, već je išlo i u srednjoj školi. Konstantne pretnje oca o njenom obrazovanju i karijeri, kao i pokušaji da je spreči da govori o zlostavljanju, dodatno su otežavali njenu situaciju.

Melisina iskrenost o pokušajima samoubistva i mentalnom zdravlju naglašava unutrašnju borbu sa kojom se suočavala. Njena otvorenost o osećanjima i iskustvima može biti inspiracija drugima koji se bore sa sličnim izazovima.

Melisina hrabrost da javno progovori o svojim traumama može poslužiti kao podsticaj i podrška drugima koji su prošli kroz slična iskustva. Njena iskustva naglašavaju važnost podrške žrtvama nasilja i zlostavljanja, kao i potrebu za otvorenim razgovorom o mentalnom zdravlju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading