OVA PRIJINA FOTOGRAFIJA KIDA DUŠU NA KOMADE: Osvanuo dokaz sa UBIJENOM pevačicom, nisu ni slutile na TRAGEDIJU

Autor: P. R.

Zabava

29.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se rasplačeš, Aleksandra Prijović nije ni slutila kakva će se tragedija desiti!

OVA PRIJINA FOTOGRAFIJA KIDA DUŠU NA KOMADE: Osvanuo dokaz sa UBIJENOM pevačicom, nisu ni slutile na TRAGEDIJU

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Jelena Marjanović je pre sedam i po godina tragično izgubila život, ostavivši iza sebe veliki potencijal za estradu. Mlada žena od samo 33 godine, Jelena je bila supruga Zorana Marjanovića, koji je prvobitno osuđen na 40 godina zatvora zbog njenog ubistva. Međutim, njemu je kasnije ukinuta presuda i suđenje je vraćeno na početak, ostavljajući mnoge nedoumice i pitanja bez odgovora.

Iako se udajom povukla iz javnog života i posvetila porodici, Jelena je i dalje održavala kontakte sa kolegama iz estradnog sveta. Bila je bliska sa pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom je čak i nastupala na svadbama. Interesantno je da su njih dve zajedno pevale na jednoj svadbi u Republici Srpskoj, ostavljajući iza sebe uspomene na zajedničke nastupe.

Pored Prijovićeve, Jelena je takođe bila u dobrim odnosima i sa drugim estradnim ličnostima, kao što su Jana Todorović i Stoja Novaković, čemu svedoči i fotografija iz 2000. godine na kojoj su zajedno.

Podsećanja radi, u aprilu 2016. godine, Jelena Marjanović je tragično nastradala, ostavljajući svoju porodicu, prijatelje i estradne kolege u šoku i tuzi. Iako je njen život prerano ugašen, sećanje na nju i dalje živi kroz uspomene i priče o njenoj ljubavi prema estradi i bliskim ljudima u svom životu. Prema poslednjim navodima, njeno telo biće ekshumirano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading