New Year by Music Week: Sve je spremno za nezaboravan doček Nove godine na Kopaoniku!

Autor:

Zabava

28.12.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Jelenom Rozgom u Novu godinu, Ceca za reprizu dočeka

New Year by Music Week: Sve je spremno za nezaboravan doček Nove godine na Kopaoniku!

Foto: Skymedia

Rozga

Samo četiri dana ostalo je do Nove godine, a Kopaonik se priprema da najluđu noć dočeka na nezaboravan način: New Year by Music Week donosi vrhunski doživljaj u Event Hall-u hotela GRAND Kopaonik, obećavajući nezaboravnu noć uz sjajne izvođače, vrhunsku atmosferu i spektakularne trenutke.

Tako će nas u nedelju 31. decembra, svojim neodoljivim glasom i hitovima koji osvajaju srca širom regiona, u Novu godinu uvesti niko drugi do kraljica regionalne pop scene, Jelena Rozga!

Rozga će, nema sumnje, stvoriti magičnu atmosferu koja će nas podsetiti na sve razloge za slavlje i ljubav, a žurka će se nastaviti i sutradan.

Na istom mestu, ljubitelje dobre zabave za reprizu Dočeka čeka Ceca, pa će, uz prepoznatljive hitove i uzavrelu energiju, fešta na Srebnoj planini potrajati do ranih jutarnjih sati.

Republika

Foto: Skymedia

Cece peva za reprizu dočeka

Oba dana, pre glavnih zvezda večeri, za dobru atmosferu zadužen je Mega Band, a besprekorna produkcija SKYMUSIC-a pobrinuće se da spektakularni nastupi budu upotpunjeni najsavremenijim audio-vizuelnim i svetlosnim efektima.

Kapaciteti za oba dana gotovo su rasprodati, a za više informacija posetite musicweek.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading