BILA JE NJEGOV VERNI PRATILAC I NAVIJAČ: Pojavila se stara slika Juse Bulića sa suprugom Svetlanom, sa njom je bio DO KRAJA ŽIVOTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se pojavila vest u medijima da je druga supruga Jusufa Juse Bulića, Svetlana, preminula tokom prethodne noći!

BILA JE NJEGOV VERNI PRATILAC I NAVIJAČ: Pojavila se stara slika Juse Bulića sa suprugom Svetlanom, sa njom je bio DO KRAJA ŽIVOTA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Danas se u medijima pojavila informacija o smrti maćehe Ace Bulića, Svetlane Bulić. Ona je bila druga žena Jusufa Juse Bulića, sa kojom ima sina Đorđa Bulića. Polubrat Ace Bulića, Đorđe, dao je u novine čitulju i emotivnim rečima se oprostio od svoje majke, čija je smrt sve iznenadila. 

Napustila si me noćas, moja kraljice. Dušo moje duše. Srce mog srca. Znaš, dok sam žalio oca i tugovao za njim, nisam video kakvu lavicu sam imao pored sebe. Voli te tvoj sin najviše, koji ti je premalo puta to rekao. Zbogom, moj anđele, putuj mitno, ćale te čeka tamo. Tvoj sin Đorđe - glasile su potresne reči kojima se on oprostio od svoje majke. 

Inače, Đorđe je Jusin sin iz drugog braka, a nakon njegova iznenadne smrti nasledio je fudbalski klub "Železnik". Iako je njegov polubrat Aca jedno vreme bio jako aktuelan u medijima, zbog učešća Ane Ćurčić u "Zadruzi", Đorđa tako nešto nikad nije zanimalo. 

Đorđe je ozbiljna priča. Njega ne zanimaju šou programi već isključivo sport, humanitarni rad, porodica i privatni biznis kojem je maksimalno posvećen. Teško da ćete njega da vidite u društvu strarleta, ali zato ćete ga videti sa našim sportistima i uticajnim ljudima. Prošle godine je organizovao humanitarni turnir na svom stadionu koji je bio posvećen njegovom pokojnom ocu, čuvenom Jusi, a sva sredstav od turnira otišla su za lečenje bolesnog deteta - kaže Bulićev blizak prijatelj dok Đorđe ipak nije želeo da priča mnogo na ovu temu.

Inače, Svetlana je bila druga žena Juce Bulića i o njihovoj ljubavi se mnogo pričalo. Na zvaničnoj stranici fudbalskog kluba Železnik postoji njiuhova fotografija iz mađih dana na kojoj su pozirali srećni i nasmejani, a ispod koje su nižu komentari pohvale i lepih reči. 


- Jusuf Jusa Bulić sa svojom suprugom Svetlanom iz drugog braka. Sa njom ima sina Đordja i sa kojom je ostao do kraja svog života. Ona je bila njegov verni pratilac i verni navijač na svim utakmicama FK "Železnik"-a - pisalo je na zvaničnoj stranici kluba. 

 

Jusuf Jusa Bulić sa svojom suprugom Svetlanom iz drugog braka. Sa njom ima sina Djordja i sa kojom je ostao do kraja... Posted by F.K."Železnik 1930" on Friday, April 13, 2018

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading