RIJALITI ZVEZDA OSTAVILA JAVNOST BEZ TEKSTA: Otvorila vrata svog doma, prizor kao iz BAJKE!

Autor:

Zabava

28.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan ponovo iznenadila sve prazničnom dekoracijom svog imanja!

RIJALITI ZVEZDA OSTAVILA JAVNOST BEZ TEKSTA: Otvorila vrata svog doma, prizor kao iz BAJKE!

Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan u roze kompletu

Porodica Kardašijan-Džener već tradicionalno je obeležila Božić na raskošan način, ispunjen luksuzom i ekstravagancijom. Ovogodišnja proslava nije bila izuzetak, a detalji o dekoracijama i modnim izborima privukli su pažnju javnosti.

Nekoliko dana pre samog Božića, Kim Kardašijan je podelila snimak svoje minimalistički dekorišane kuće. Bez tradicionalnih božićnih boja, odlučila se za srebrne lampice umesto klasičnih crvenih i zlatnih ukrasa. Više borova postavljenih u hodniku doprinelo je karakterističnom izgledu, koji je izazvao različite reakcije obožavalaca, nazvavši dekoracije "jezivima".

Iako Kalifornija retko kada doživljava sneg za vreme Božića, porodica Kardašijan-Džener nije dozvolila da im nedostaje prava zimska atmosfera. Na proslavi su se okupili brojni poznati gosti, među kojima su bili Paris Hilton i njena sestra Niki. Druženje je bilo upotpunjeno veštačkim snegom, a Kim i Paris su čak uživale u sankanju.

Kada je reč o modnim izborima, Kajli Džener se istakla dugačkom haljinom sa zlatnim šljokicama i dugim rukavima, prateći svoj prepoznatljivi stil. Nije otkriveno šta su ostale članice porodice nosile, ali je jasno da su se i ove godine istakle svojim glamuroznim izgledom. Zabava je bila dodatno obogaćena muzičkim nastupima, uključujući Kenija Edmondsa "BabyFace" i Tenka.

Porodica Kardašijan-Džener je i ove godine svojim pratiocima uputila čestitke za praznike, predstavljajući ih u vidu likova na čestitki, čime su još jednom pokazali svoj prepoznatljiv i jedinstven pristup proslavama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading