TO NIKO NE ZNA, ALI SADA ĆE VEROVATNO SAZNATI: Poznata voditeljka Marijana Mićić priznala da postoji nešto što KRIJE ČAK I OD MUŽA!

Autor: M. K. V.

Zabava

27.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udala se iz ljubavi, ali ovo je nešto što nikada neće moći da peboli.

TO NIKO NE ZNA, ALI SADA ĆE VEROVATNO SAZNATI: Poznata voditeljka Marijana Mićić priznala da postoji nešto što KRIJE ČAK I OD MUŽA!

Foto: ATA Images

Voditeljka Marijana Mićić progovorila je o najintimnijim stvarima i priznala da postoji nešto u njenom životu što krije čak i od svog supruga Miloša. 

 

Foto: ATAImages

Marijana Mićić progovorila o majčinstvu, pa se prisetila svoje pokojne majke

 

Naime, otkako je ponosna majka dve ćerke, Ane i Sene, ona vodi miran porodičan život i priznaje da uživa u svemu što majčinstvo nosi, ali da ipak postoji nešto zbog čega svake noći plače. Kako poznata voditejka kaže, njena majka je preminula, pa ona nikada neće moći da preboli to što njena deca danas odrastaju bez bake.

 - Veliki je hendikep što ni Miloš ni ja nemamo mame. Mislim da je to hendikep prvo za našu decu, zato što sam ja odrasla sa obe bake, koje su bile divne figure u mom životu.To mi je, tako, jedna tuga, tu nažalost ne možeš ništa da uradiš - rekla je Marijana za Stori, pa otkrila da joj je to veoma bolna tema koja joj svakodnevno tera suze na oči:

Ne postoji veče kad ja nisam legla sa Anom ili sad sa obe, a da nisam zaplakala. To ne zna niko, čak ni Miloš moj ne zna da ja zaplačem, ali svaku noć. Koliko god ja ovako ne pričam o tome, to niko ne zna, ali sada će verovatno saznati, da ja svako veče plačem.

Foto: Instagram.com

Marijana Mićić ponosna je majka dve ćerke

 

Voditeljka je dodala kako se sve promenilo od kada joj je preminula majka i da bi sada za nju imala toliko pitanja, koja joj, dok je bila među živima uošte i nisu padala na pamet.

- Znaš koliko sad patim što na primer ne mogu da je pitam: "A kako sam ja?". Dok ti je mama tu i nemaš decu - ne pitaš, što bi to pitao? Toliko pitanja sad imam, ali nemam koga da pitam - zaključila je Mićićka.

Podsećanja radi, voditeljka Marijana Mićić udala se u novembru 2021. godine, za dugogodišnjeg izabranika Miloša. U braku su dobili dve ćerke, Anu i Senu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading