KONCERT MILICE PAVLOVIĆ IZ DRUGOG UGLA: Pevačici ZAKAZALA oprema, progovorila o tehničkim problemima u Areni!

Autor:

Zabava

24.12.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović priznala sve o tehničkim problemima na koncertu!

KONCERT MILICE PAVLOVIĆ IZ DRUGOG UGLA: Pevačici ZAKAZALA oprema, progovorila o tehničkim problemima u Areni!

Foto: Ata images

Pevačica Milica Pavlović prošle noći održala je koncert u Beogradskoj areni, a tom prilikom publici je priredila perfomans, o kom već danas svi bruje. Naime, ono što su svi primetili jesu greške na koncertu Milice Pavlović, kako sa bubicama, tako i sa nekim tehničkim problemima, o kojima je i ona sada pričala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Podsetimo, Miličin koncert je kasnio preko sat vremena, a kada je izašla na binu, produkcija je morala da izađe na scenu, kako bi rešili problem sa bubicom. 

 

Milica je otkrila da je na koncertu bilo par tehničkih problema koje publika nije ni uočila.

- Iskrena ću biti, bilo je par nekih tehničkih problema, ali to je normalno, skoro tri sata programa. Normalno je da se potkradu greške, ja sam čak to izgovorila na bini, šta još ima ako nema grešaka. Poslednjih par godina naučila sam da se ne nerviram, univerzum, sudbina, takav dan nešto se desi. Možemo mi da planiramo, da se molimo da bude perfektno, ali kada se desi greška, pustiš. Mi smo zaista dugo radili na svemu ovome, ogromna ekipa stoji iza svega ovoga.

Foto: Ata images

Koncert Milice Pavlović

 

- Onaj momenat, početak "Boginje" skratio mi je život. Kada sam čula huk, kada sam čula publiku, zaboravili su da mi isključe publiku, čula sam svaki sektor. Tada sam imala tremu.

Milica je potvrdila da je bilo tehničkih problema na njenom koncertu u Beogradskoj areni, gde su se pojavile i neke njene kolege. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading