"ANI BRNABIĆ JE VAŽNIJE ŠTA O NJOJ MISLE GRAĐANI SRBIJE": Vučić reagovao na sramne izjave Dragana Đilasa o premijerki Srbije

Autor: D.B.

Vesti

24.12.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je istakao da je premijerka Srbije svoj posao uvek obavljala časno, nazivajući je velikim borcem.

"ANI BRNABIĆ JE VAŽNIJE ŠTA O NJOJ MISLE GRAĐANI SRBIJE": Vučić reagovao na sramne izjave Dragana Đilasa o premijerki Srbije

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, u svom nedavnom obraćanju javnosti, osudio je izjavu Dragana Đilasa u kojoj je uvredljivo govorio o Ani Brnabić, nazivajući je kombinacijom Sime Spasića, Vojislava Šešelja i Jovane Jeremić. Vučić je istakao da su svi pomenuti mnogo časniji od Đilasa i naglasio da je važnije šta građani Srbije misle o Ani Brnabić, izražavajući svoje najbolje mišljenje o njoj.


Predsednik Vučić je jasno dao do znanja da osuđuje Đilasovu izjavu o Ani Brnabić, ističući da je to nedopustivo vređanje i pokušaj omalovažavanja jedne javne ličnosti. Ovakav oštar stav predsednika Srbije ukazuje na ozbiljnost situacije i jasno pokazuje podršku koju pruža Brnabićevoj.


Vučić je izrazio svoje lično mišljenje o Ani Brnabić, ističući da je ona izrasla u velikog borca i da je pokazala izuzetnu snagu i odlučnost u svojoj ulozi. Njegove reči jasno ističu podršku koju pruža premijerki i naglašavaju njen značaj u političkom kontekstu.

- Mislim da je Ani Brnabić važnije šta o njoj misle građani Srbije. Ja o njoj mislim sve najbolje. Mislim da je izrasla u velikog borca - kazao je Vučić

Ovakve izjave predsednika Vučića jasno pokazuju njegovu reakciju na napade na članove Vlade, kao i njegovu posvećenost podršci svojim saradnicima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bubi

24.12.2023 13:07

Đilas radi ono što jedino zna da napadi i širi neistine!

Bubi

24.12.2023 13:07

Đilas radi ono što jedino zna da napadi i širi neistine!

Nebojša

24.12.2023 13:33

Po meni je ovo poređenje Ane Brnabić sa ovim osobama pohvala, pošto ja izuzetni cenim te tri osobe, koje su mnogo bolje od Đilasa.