DARA BUBAMARA UHVAĆENA SA BIVŠIM MUŽEM: Pojavio se snimak na društvenim mrežama, zbog nje prevalio ozbiljan put! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.12.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica stigla u Ameriku povodom svoje turneje, a sa njom je krenuo i bivši suprug!

DARA BUBAMARA UHVAĆENA SA BIVŠIM MUŽEM: Pojavio se snimak na društvenim mrežama, zbog nje prevalio ozbiljan put! (VIDEO)

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara i Milan Kesić

Pevačica Dara Bubamara stigla je u Ameriku danas, kako bi započela svoju turneju. Ona će sutra imati prvi nastup, a tamo će biti i za doček Nove godine, gde je najvaljeno da peva u Čikagu. 

Na društvenim  mrežama danas se pojavio snimak sa aerodroma, na kom pevačica maše nakon što je sletela, a svima je jedan detalj privukao pažnju. Naime, sa Darom je na turneju krenuo i bivši muž Milanom Kesićem, koji se takođe vidi na ovom snimku. 

Kako je to izgledalo možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

Inače, on je jednom prilikom za domaće medije progovorio o braku sa pevačicom, gde je istakao da oni zapravo nikada nisu bili u pravom braku.

- Dara i ja smo bili i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju - rekao je Milan tada i dodao:

- Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - iskren je bio jednom Milan Kesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading