POBEDA VOŽDOVCA ZA KRAJ SEZONE: Urnebesna objava "zmajeva" na društvenim mrežama!

Autor:

Sport

21.12.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan način da zatvore godinu.

POBEDA VOŽDOVCA ZA KRAJ SEZONE: Urnebesna objava "zmajeva" na društvenim mrežama!

Foto: Starport

Poraz za kraj mandata na klupi “stare dame”. Posle ispadanje iz Evrope i smene Radoslava Bataka, Vojvodinu je preuzeo Ranko Popović. Uspeo je iskusni stručnjak da stabilizuje situaciju u timu, ali se tu nije dugo zadržio. 

Voždovac je na svom terenu uz mnogo sadržaja savladao Vojvodinu sa 3:2 posle preokreta. Odličnu utakmicu videli smo na “krovu”, ali se Popović od “lala” oprostio porazom.

Poveli su gosti iz Novog Sada u 18. minutu preko Alekse Vukanovića. Iskusni napadač je sredinom prvog dela igre pogodio stativu i propustio priliku da duplira prednost domaćih.

Ipak, do odlaska na pauzu Voždovac je uspeo da dođe do preokreta. Najpre je Teodorović u 28. minutu izjednačio, da bi Flemings u 43. minutu doneo prednost svojoj ekipi.

Možda i ključni trenutak utakmice desio se u 59. minutu. Tada je levi bek Vojvodine, Giorbelidze dobio direktan crveni karton posle starta nad Flemingsom.

Definitivno da je Flemings igrač utakmice. Posle gola i ovog starta nad njim zbog kojeg je Vojvodina ostala sa igračem manje, brzonogi fudbaler postigao je još jedan pogodak do kraja utakmice. Igrao se 76. minut.

Uspeli su gosti da smanje na 3:2 u nadoknadi utakmice posle dosta sreće i autogola, kada se lopta od Matića odbila u mrežu Voždovca. Posle 90 minuta igre, zaslužena pobeda domaćih.

Voždovac na zimsku pauzu ide sa visoke pete pozicije posle nestvarne polusezone u kojoj se savladao i Crvenu zvezdu, dok će Vojvodina sa identičnim brojem bodova kao "zmajevi" kao šestoplasirana ući u drugi deo sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading