DARA BUBAMARA OTVORILA VRATA PORODIČNOG DOMA: Pevačica okitila jelku kao iz novogodišnjih filmova!

Autor:

Zabava

18.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara otvorila vrata prazničkog doma.

DARA BUBAMARA OTVORILA VRATA PORODIČNOG DOMA: Pevačica okitila jelku kao iz novogodišnjih filmova!

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara bubamara

Sa dolaskom decembra, mnogi počinju da se pripremaju za prazničnu sezonu. Za neke, dekorisanje jelke je jedan od najuzbudljivijih delova ovog perioda. Javne ličnosti često vole da podele svoje praznične dekoracije sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a pevačica Dara Bubamara nije izuzetak.

Na svom Instagram profilu, Dara je objavila snimak svoje prelepo dekorisane novogodišnje jelke koja je oduševila mnoge. Jelka je bila ukrašena sa mnogo pažnje, sa belom bojom kao dominantnom, pružajući pravu prazničnu atmosferu. Sneško Belić, Deda Mraz, paketići i kugle poput belih pahulja krasili su njen dom, uz lampice koje su stvarale dodatnu magiju.


Ovaj snimak je izazvao veliku pažnju i divljenje među njenim pratiocima, a mnogi su izrazili divljenje prema njenom ukusu i trudu uloženom u dekoraciju.

Dugo se spekulisalo o obrazovanju Dare Bubamare, često se navodilo da je završila samo osnovnu školu. Međutim, pevačica je otkrila da je vanredno završila Srednju saobraćajnu školu, jer nije mogla da pohađa časove redovno zbog svojih nastupa. Ovo otkriće baca novo svetlo na njen odnos prema obrazovanju i pokazuje koliko je strastveno želela da se posveti muzici.

Foto: Instagram

Dara Bubamara Instagram

 

Dara Bubamara je istakla da je toliko volela pevanje, od čega već decenijama živi, da je morala da žrtvuje redovno školovanje. Ova odluka pokazuje koliko je Dara posvećena svojoj karijeri i koliko je verovala u svoj muzički talenat. Njena predanost muzici donela joj je uspeh, ali je istovremeno bila i žrtva njenog formalnog obrazovanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading