ŠTA SE DESILO SA DAROM BUBAMAROM? Pevačici zakazao FOTOŠOP, snimak sa nastupa ŠOKIRAO javnost! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara šokirala javnost!

ŠTA SE DESILO SA DAROM BUBAMAROM? Pevačici zakazao FOTOŠOP, snimak sa nastupa ŠOKIRAO javnost! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Dara Bubamara održala je još jedan u nizu svojih koncerata u Evropi, a jedan od njenih fanova je snimao nastup i podelio ga na društvenim mrežama. Snimak je ubrzo postao viralan, a mnogi su se iznenadili njenim izgledom.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara

 


Dara je za ovaj nastup odabrala da bude žena mačka, te je nosila crni, uski kombinezon koji je istakao sve njene obline. Dok je pevala svoj hit "Volim sve što vole mladi", jedna devojka iz publike je snimala, a njen snimak je postao viralan na TikToku.

Međutim, komentari na ovaj snimak su bili daleko od pohvala. Mnogi su kritikovali Darin izgled, navodeći da izgleda kao "salama" ili "kulen". Takođe, optuživali su je da fotošopira svoje slike na Instagramu i da prikriva svoje prave kilograme.

 

 


Ipak, ovo nije prvi put da se Dara suočava sa kritikama na svoj račun. Ona je često bila meta kritika zbog svog izgleda, ali i zbog brojnih estetskih zahvata koje je navodno uradila.

Iako je mnogima teško da prihvate da jedna popularna pevačica ima svoje mane i da nije savršena, Dara se ne obazire na kritike i nastavlja da radi ono što najviše voli - da peva i zabavlja svoju publiku.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading