SKANDAL! Pevač NASRNUO na mladića na nastupu, izbila NEVIĐENA DRAMA, pojavio se PRAVI SNIMAK!

Autor:

Zabava

18.12.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šerif Konjević napravio dramu na jednom nastupu!

SKANDAL! Pevač NASRNUO na mladića na nastupu, izbila NEVIĐENA DRAMA, pojavio se PRAVI SNIMAK!

Foto: instagram.com/printscreen

Pevač narodne muzike Šerif Konjević nasrnuo je na mladića koji je pokušao da mu da bakšiš. Sve se desilo na jednom nastupu u Austriji, za koju postoji jedan snimak na kojem se vidi da je Šerif tokom izvođenja svoje pesme ,,Sin" na bini doživeo da mu priđe jedan mladić koji se popeo da mu zalepi novčanivu na čelo. 

 

On je pljunuo na novčanicu i zalepio je pevaču na čelo. Konjević je bukvalno poludeo i izgovori:

- Nemoj mi to raditi. To ja ne dam nikome, to pljuvanje - i izgurao je mladića bukvalno sa bine sa sve parama. Iako Konjević važi za kralja bakšiša očigledno je da ne voli da mu pljuvačkom lepe novčanice za čelo.

Foto: ATA Images

Šerif Konjedvić

 

Konjević je nedavno pričao o bakšišu, pa objasnio da novčanice mogu da mu lepe na svadbama jer tu radi za unapred ugovoren honorar.

- Ne volim da pričam previše o novcu, ali niko na njega nije gadljiv. Privatno kada dođem u restoran da ručam, prvo zovem konobara da ga počastim, to je moja kultura. Svi volimo novac, živimo od toga, ali ljudi najviše vole da komentarišu pevače dok rade na svadbi. Nama gosti sami daju novac i nekako je na tom slavlju u redu da vam daju kako žele, pa makar i na čelo. Kad dolazim na svadbu, imam svoj honorar, dam sve od sebe da gosti budu zadovoljni i to je to. Ne pojavljujem se često u medijima, ali fino je imati svoje ime i prezime i izgraditi se kao čovek - rekao je pevač. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading