MARIJA ŠERIFOVIĆ U PRVOJ ŠETNJI SA SINOM: Pevačica raznežila pratioce prizorom, uživa u MAJČINSTVU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.12.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pokazala kako uživaju u sunčanom danu!

Popularna pevačica Marija Šerifović je početkom decembra dobila sina, kom je dala ime Mario. Dete je dobila uz pomoć surogat majke i rođen je u Los Anđelesu. Ona je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila snimak iz prve šetnje sa njim. 

Naime, Marija je snimila video kako gura kolica tokom sunčanog dana i uz to dodala emotikone koji su dočarali koliko ona uživa u novoj životnoj etapi i ulozi majke. Prizor koji je Marija pdoelila na društvenim mrežama oduševio je njene pratioce, koje sad s velikim iščekivanjem prate svaku njenu obajvu, kako bi videli kako Marija provodi vreme sa Mariom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović

Inače, Marija je takođe govorila o procesu i kako izgleda kad neko želi da dobije dete uz pomoć surogat majke. 

Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem... Bezrezervno... To je na prvom mestu - kaže Marija i na pitanje kada je prvi put otputovala u Ameriku sa namerom da se raspita o surogat majčinstvu odgovara:

Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe… Ima tu dosta pomoći i Onog odozgo - ispričala je ona za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading