ŠERIF KONJEVIĆ NAPRAVIO HAOS NA NASTUPU: Besan kao ris odmah prestao da peva, zamalo da se POTUČE!

Autor:

Zabava

11.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkera je izbacio iz takta momak koji se popeo na binu da mu da bakšiš, ali niko nije očekivao da će da ga napadne i baci novac.

ŠERIF KONJEVIĆ NAPRAVIO HAOS NA NASTUPU: Besan kao ris odmah prestao da peva, zamalo da se POTUČE!

Foto: ATA Images

Šerif Konjević

Pevač Šerif Konjević napravio je skandal na nastupu nakon što mu je prišao muškarac iz publike i zalepio evre na čelo! On je odjednom počeo da se buni kad se nepoznati muškarac popeo na binu u nameri da ga časti, pa je objasnio da ne dozvoljava da mu bilo ko lepi bale na čelo, te i da novac gostima uzima samo iz ruke. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, ali su mnogi ostali u čudu zbog reči pevača, s obzirom na to da postoje fotografije i snimci na kojima je ranije imao novčanice na čelu.

- Nemoj mi to raditi! Ne dam nikome da mi stavlja pare na čelo. Pljuvanje i bale ne dozvoljavam nikome - čuje se na snimku dok pevač baca novčanicu nazad. 

Izvor koji je bio na licu mesta nam je pojasnio šta se tačno desilo, kao i da je reakcija Konjevića iznenadila sve prisutne. 

- Šerif je pevao celo veče i bio je super raspoložen sve dok se taj dečko nije popeo na binu. On je liznuo novčanicu i zalepio mu je pred svima posred čela i nije sanjao kakvu će reakciju da izazove. Šerif je počeo da ga juri i viče da to više nikad ne ponovi. Svi smo bili u čudu, inače nije gadljiv na pare, pa je ovo svima bila čudna reakcija - priča izvor i dalje nastavlja:

- On se obratio momku koji mu je dao novac i uredno sišao s bine, pa je na kraju bacio novčanicu i nastavio da peva. Videlo se da se baš iznervirao, pa mu do kraja večeri niko nije nudio novac.

Sporni klip najviše pregleda ima na Tik-toku, gde se najviše i deli, a kada su komentari u pitanju, mnogi se slažu da je pevač preterao i da je jasno da momak nije imao lošu nameru.

- Vidi se da dečko koji je dao bakšiš zna kako se gospodin Šerif ponaša na veseljima. Ne bi mu sigurno zalepio pare na čelo da već nije video Konjevića s parama na glavi. Šerif je mogao sve mnogo bolje da objasni, a ne da bude ovako neprijatan - glasio je komentar jednog od korisnika.

Volim bakšiš, ali samo na svadbama

Foto: Milija Obrenovac

Šerif Konjević na jednom slavlju i krunisan

Konjević je nedavno pričao o bakšišu, pa objasnio da novčanice mogu da mu lepe na svadbama jer tu radi za unapred ugovoren honorar.

- Ne volim da pričam previše o novcu, ali niko na njega nije gadljiv. Privatno kada dođem u restoran da ručam, prvo zovem konobara da ga počastim, to je moja kultura. Svi volimo novac, živimo od toga, ali ljudi najviše vole da komentarišu pevače dok rade na svadbi. Nama gosti sami daju novac i nekako je na tom slavlju u redu da vam daju kako žele, pa makar i na čelo. Kad dolazim na svadbu, imam svoj honorar, dam sve od sebe da gosti budu zadovoljni i to je to. Ne pojavljujem se često u medijima, ali fino je imati svoje ime i prezime i izgraditi se kao čovek - rekao je pevač. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading