SINE, JAVI SE MAJCI DA ZNAM DA SI DOBRO: Jauci Kodićeve majke odzvanjaju Lešćem, zbog ovih reči SRCE PUCA NA KOMADE!

Autor:

Zabava

06.12.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna grca u suzama na pomenu Aleksandra Kodića, Republika donosi sve detalje!

SINE, JAVI SE MAJCI DA ZNAM DA SI DOBRO: Jauci Kodićeve majke odzvanjaju Lešćem, zbog ovih reči SRCE PUCA NA KOMADE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Majka Aleksandra Kodića

Čuveni harmonikas Mirko Kodić danas na groblju Lešće daje 40 dana svom sinu, Aleksandru Kodiću, koji je iznenada preminuo u snu. Porodica se danas okupila na groblju povodom ovog tužnog događa, a došli su i prijatelji i Mirkove kolege.

Aleksandrova majka Jasna nije dolazila sebi od tuge i suza, ona se slomila na grobu svog sina. Jasna nije prestala da grca u suzama, a u jedom trenutku obratila se svom sinu rečima koje su svima uterale jezu u kosti. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Majka Aleksandra Kodića Jasna

- Muke moje, šta je ovo, sine majkin. Svi su ti došli, da budeš sav u cveću... Javi se sine majci, da znam da si dobro - govorila je kroz jecaje majka Aleksandra Kodića na današnjem pomenu povodom 40 dana od njegove smrti. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Majka Aleksandra Kodića Jasna mazi grob svog sina

Podsćeanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a on je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi tog dana bacili su sve u trans od plakanja. Poznato je da je mladi Kodić bio konobar u jednom prestižnom kafiću i restoranu, a kako smo uspeli da saznamo, među kolegama je bio baš voljen. Takođe, Aleksandar je bio veliki fan Crvene Zvezde od malena i gotovo nijednu utakmicu nije propustio, što je dokazao fotografijama sa istih. Inače, mladi Kodić nikada nije želeo preterano da se eksponira, pa su mu i društvene mreže uglavnom "zaključane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading