DŽON KERI "PUSTIO GOLUBA" NA SAMITU U DUBAIJU?! Novinarka pokrila nos odmah, svi su čuli i osetili? (VIDEO)

Autor:

Svet

06.12.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom govora je imao punu pažnju okupljenih i mnogobrojne publike, a onda se začuo čudan zvuk.

DŽON KERI "PUSTIO GOLUBA" NA SAMITU U DUBAIJU?! Novinarka pokrila nos odmah, svi su čuli i osetili? (VIDEO)

Foto: United nations COP28 printscreen

- To ne sme biti dozvoljeno više nigde na svetu. Ne razumem kako odrasli na poziciji moći mogu da izbegavaju odgovornost za nešto što ubija ljude na dnevnoj bazi - žestoko je na klimatskom samitu u Dubaiju o elektranama na ugalj govorio američki diplomata Džon Keri (John Kerry), koji je već decenijama u vrhu američke administracije.

Tokom govora je imao punu pažnju okupljenih i mnogobrojne publike, a onda se začuo čudan zvuk. U istom momentu novinarka CNN-a Beki Anderson je okrenula glavu na drugu stranu i stavila ruku preko usta. I Fatih Birol, direktor koji je sedeo desno od njega, okrenuo glavu kao da je nešto primetio.

 

 

I zaista, na snimku se i čuje zvuk koji podseća na "ispuštanje goluba", ali nije jasno da li je on  nastao na neki drugi način. 

O tome danas bruje svetski mediji, ali nije zgoreg napomenuti i da je mnogo lažnih snimaka u poslednje vreme objavljivano na društvenim mrežama, a koji su napravljeni pomoću veštačke inteligencije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džonko

06.12.2023 21:07

Da li je moguće da tako veliku zemlju i veliku silu vodi administracija takozvana "STARAČKI DOM" Bajden, Keri, Pelosi, siva eminencija skoro pokojni Kisindžer i drugi...!!! Jel ima tamo neko mlađi a barem malo pametan a nekorumpiran i da nije satanista...!!???