Vreme Božićnog posta – najukusniji posni meni u restoranu MOMI Crazy Fish

Autor:

Lifestyle

06.12.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da je u toku veliki Božićni post, idealno je vreme da posetite MOMI Crazy Fish, riblji restoran sa širokom lepezom sveže ribe i posnih jela, koja će zadovoljiti čula najzahtevnijih gostiju.

Vreme Božićnog posta – najukusniji posni meni u restoranu MOMI Crazy Fish

Foto: MOMI Crazy Fish

 Posna ishrana uvek predstavlja pravi izazov, uz neizostavno pitanje – kako izbeći monotoniju u ishrani tokom posta?

Dani posta su jedinstvena prilika da se, uz lagane specijalitete, organizam očisti od teške i masne hrane, a u MOMI Crazy Fish gosti imaju priliku da isprobaju ukuse omiljenih morskih plodova, ali i čuvene jadranske ribe San Pjer. Ukoliko se radije odlučujete za klasičan riblji meni, tu su nezaobilazni orada i brancin, kao i grdoba, zubatac, romb, riba list i slično. Naravno, u ponudi su i hladna i topla predjela, kao i riblja i krem supa, crni rižoto, rižoto sa gamborima ili pečurkama.

Republika

Foto: MOMI Crazy Fish

 

 

„Vreme posta je ujedno i vreme praznika, pa je naša želja da, osim izuzetnog gastronomskog iskustva, pružimo našim gostima priliku da stvore najlepša sećanja kod nas, u toploj atmosferi i prijatnom ambijentu. Svakako, jedno je sigurno – iz MOMI Crazy Fish izaći će siti i zadovoljni, a svoje dane posta sasvim izvesno ispuniće raznolikim jelima i ukusima koji se ne zaboravljaju“, poručuju iz MOMI Crazy Fish.

Ljubazno osoblje, sa višegodišnjim iskustvom, uvek je raspoloženo da Vam sugeriše prilikom izbora obroka ili aperitiva, a celokupna ponuda ovog restorana svakodnevno pomera granice prefinjenosti u našem gradu.

Podsetimo, restoran MOMI Crazy Fish nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu, u prizemlju Tržnog centra „Galerija“, a posluje u okviru W Hospitality Group.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading