TANJA SAVIĆ ODBILA PRIJOVIĆKU! Pevačica ispalila koleginicu zbog svoje tezge, PARE joj bitnije od PRIJATELJSTVA!

Autor:

Zabava

05.12.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić nije želela da nastupa sa Aleksandrom Prijović!

TANJA SAVIĆ ODBILA PRIJOVIĆKU! Pevačica ispalila koleginicu zbog svoje tezge, PARE joj bitnije od PRIJATELJSTVA!

Foto: ST/Nikola Mutić/Vladimir Lukic

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala četvrti po redu koncert u Areni Zagreb i napravila spektakl kakav se ne pamti. Kako je najavila na samom početku koncerta, veče je bilo posebno, a popularna pevačica imala je čak četiri specijalna gosta. Prvo je sa njom zapevao Saša Matić, potom Nataša Bekvalac, a pred sam kraj i hrvatska pop zvezda Jelena Rozga, a onda se na sceni pojavila i Lepa Brena. Međutim, iako je bila pozvana Tanja Savić je odbila Priju.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Naime, Prijovićka je želea da i Tanja zapeva u Areni Zagreb, međutim to se nije desilo, budući da Savićeva nije prihvatila poziv. 

Republika

Foto: Republika

Tanja Savić

- Mnogo mi je žao što nisam mogla da budem Aleksandrin gost. Imala sam zakazane koncerte, ali znam da me publika voli i hvala im na tome - rekla je Tanja Savić za "Informer".

Na društvenim mrežama Tanju su bukvalno razapeli, zato što je odbila Priju.

- "Baš mislim da ti je stvarno žao", "Tanja je samo ljubomorna", "Šta će žena bitnije su joj pare od prijateljstva", "Ako je imala zakazano šta će, možda je uzela i pare unapred" - bili su samo neki od komentara.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić sa novim dečkom

Podsetimo, Prija i Brena su zajedno nastupale i na drugom koncertu mlade pevačice u Štark Areni. Tada su obe zaplakale dok su izvodile pesmu "Poželi sreću drugima", a Prija nije krila da za mnoge stvari pita Brenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Solo

06.12.2023 16:34

Mama Brena je investirala u Priju i radila sa njom i eto ti koncerte za hrvate a za Srbe moraju da sacekaju..Samo najbitnija stvar u ovome a stacemo sa Porezom Srbiji 20%..