SMEJALI SU MI SE I RUGALI! Prija otvorila dušu pred koncert u Zagrebu: Jednog dana ćete se HVALITI da ste IŠLI sa mnom u školu!

Autor:

Zabava

01.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović uzbuđena pred prvu zagrebačku Arenu!

SMEJALI SU MI SE I RUGALI! Prija otvorila dušu pred koncert u Zagrebu: Jednog dana ćete se HVALITI da ste IŠLI sa mnom u školu!

Foto: Munja/ATAImages

Aleksandra Prijović

 Aleksandra Prijović večeras će u zagrebačkoj Areni održati prvi od pet rasprodanih koncerata. Prija je postala prvi izvođač koji je pet dana zaredom rasprodao najveću hrvatsku dvoranu, a Večernji list je nekoliko sati pred koncert uradio intervju sa našom pevačicom intervju u kojem je ona otvorila dušu.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović

Ovih dana se Hrvatskoj objavljivalo dosta tekstova o vama, a gotovo svi portali imali su naslove "Ko je Aleksandra Prijović?" Kako biste vi odgovorili na to pitanje?

- Aleksandra Prijović je majka, pevačica i supruga. Zašto bi, uostalom, i ko to morao i znati. O ukusima ne treba raspravljati. Onaj ko me sluša to zna, a onaj ko ne sluša ne treba ni znati, niti ja teram ljude da me slušaju.

Dolazite iz muzičke porodice, odrasli ste u Belom Manastiru. Po čemu pamtite odrastanje u Baranji?

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović

- Kada pomislim na školu i detinjstvo setim se Belog Manastira, iako sam često odlazila i kod tate u Srbiju. S obzirom da sam odrasla u ovoj državi, nikada nisam mogla ni zamisliti da ću se pojaviti u Dnevniku u Hrvatskoj. To mi je bilo nezamislivo. Svojim prijateljima u razredu pričala sam da će se ovo dogoditi, i mnogi mi nisu verovali. Znali su mi se smejati i rugati. tada sam imala 12, 13 godina i rekla sam im: "Jednog dana ćete se hvaliti da ste išli sa mnom u školu."

I jeste li još u kontaktu s nekim od njih?

Republika

Foto: Munja/ATAImages

Prija

- I dalje sam u kontaktu s ljudima s kojima sam se onda družila. Imam prijateljicu koja sad živi u jednom selu pokraj Belog Manastira i s njom se i dalje družim svaki put kad dođem u Beli Manastir. Imam tamo mamu, prijatelje, kumove, rado dolazim u mjesto u kojem sam odrasla. Sve su to lijepe uspomene. 

Vaš početak bio je u "Zvezdama Granda" kada ste imali samo 13 godina. Tada ste ispali odmah, pa ste se vratili iduće godine i osvojili četvrto mesto. Nije vas obeshrabrio prvi neuspeh?

- Evo baš me sad zvao Saša Popović, direktor "Zvezda Granda", da mi čestita na uspehu. Rekla sam mu: "Sale, sećate li se onog trenutka kada sam rekla da se neću vratiti iduće godine. Vi ste mi tada rekli da se moram vratiti, ko zna što bi bilo da me niste zvali." Očigledno mi je bilo suđeno.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock

Aleksandra Prijović i Saša Popović

Po čemu pamtite vreme u "Zvezdama Granda"?

- Tamo sam bila devet godina i svi znaju da sam bila veliki radnik. Uglavnom sam radila privatne zabave. Onda sam snimila svoj prvi hit "Za nas kasno je", i nakon toga sam upoznala svoga supruga Filipa Živojinovića. Kad je došao on u moj život, sve je krenulo prema gore.


Kako je biti u porodici Lepe Brene i Bobe Živojinovića? Idete li kod njih nedjeljom na ručak?

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena

- Oni su u velikim obavezama i stalno putuju, pa se ne viđamo toliko često kao do pre godinu, dve. S obzirom na to da završavaju neke velike projekte, mislim da ćemo češće biti skupa. Oni često prave porodična okupljanja. Boba voli  da kuva, uživa u tome, još kada im dođemo s unukom, nema veće sreće.

Daje li vam Brena savete?

- Naravno. Brena je uvijek tu da da svaki savjet koji mi je potreban u svakom trenutku. Ona je uvijek tu. Evo, i ona mi se javila i rekla da je oduševljena petim koncertom.

Zanimljiv je podatak da ste stručnjak za prepoznavanja piva. Jednom ste u Amidži šou prepoznali tri piva po okusu?

- Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva, da je to dobro. Ja sam to ozbiljno shvatila. Svi oko mene znaju da ne pijem da se opijam. Sve pijuckam, ali u ograničenim količinama. Pivo sam najviše pila nakon porođaja. 

Za kraj recite šta možemo očekivati od koncerata? Koliko će se razlikovati?

- Ja ne bih volela da se razlikuju. Volela bih svakoj publici prirediti isti šou. Sigurno je da će biti jako veselo i emotivno. Zahvaljujem svima koji su kupili kartu, hvala vam svima na ljubavi i podršci. Daću sve od sebe da oni sa svakog koncerta izađu zadovoljni i puni utisaka. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading