PRIJA U HALTERIMA FLERTUJE SA OBEZBEĐENJEM! Snimak fatalne pevačice ZAPALIO MREŽE, a tek da vidite šta DRŽI U RUKAMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović izazovnim stajlingom oduševila mušku populaciju!

 

 

Aleksandra Prijović ne prestaje da puni Arene, ali ne prestaje i da šokira. Atraktivni snimak sa Tik-toka bukvalno je zapalio mreže, a pevačica je na očigled svih flertovala sa obezbeđenjem.

Republika

Foto: Munja/ATAImages

Aleksandra Prijović

Naime, na društvenim mrežama kruži Prijin snimak pred koncert u Nišu u crnim halterima, kako izazovno i zavodljivo prolazi pored obezbeđenja. Dok na glavi ima naočare, u ruci drži cigaretu i puši dok prolazi pored nabildovanih momaka. Komentari su se samo nizali, a muškarci su bukvalno balavili za Breninom snajkom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović

- "Kakva ribetina bože", "Ova Prija nije normalna kako izgleda", "Fatalna po muški rod", "Žena ubija kako izgleda", "Koliko si seksipilna", "Hoću ovakvu ženu", "Vidi Priju al flertuje sa obezbeđenjem" - bili su samo neki od komentara.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović mural

Inače, nakon koncerata u Beogradu, Sarajevu i Nišu, slede koncerti u Hrvatskoj, a Aleksandra jedva čeka da izađe pred hrvatsku publiku za koju je spremila brojna iznenađenja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Biba

14.11.2023 19:58

Ajde bre vise Mars,sjasite nam sa ovom nepismenom seljankom

Veronika

15.11.2023 07:25

Ova dosadnjakovicka u ulozi zvezde? U ovoj zemlji i moja baba moze biti zvezda samo joj treba par mocnih ljudi. Ljudi bez harizme, faktora x.... bez talenta.... to je muzicka scena ove zemlje. Ova kad zine da se uspavas iz momenta koliko je dosadna.