PRIJOVIĆKA DOBILA MURAL: Ujedinila bivšu SFRJ, ovo će je RASPLAKATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.11.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda dobila poklon od fanova!

PRIJOVIĆKA DOBILA MURAL: Ujedinila bivšu SFRJ, ovo će je RASPLAKATI! (FOTO)

Foto: IM Live Production

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nedavno je održala tri koncerta u hali "Čair" u Nišu, koju je ispunila do poslednjeg mesta. Prethodno je ispunila tri Štark Arene, a početkom decembra je očekuje i pet koncerata u zagrebačkoj Areni, kao i dva koncerta u Tuzli.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović

Prijovićkin uspeh je za mnoge fenomen, dok je fanovi sve više obožavaju, a koliko je vole, govori i činjenica da je dobila mural u jednom gradu u Srbiji. Na muralu je Prijin lik, koji gleda u nebo i drži mikrofon, dok se iza nje nalaze znamenitosti gorepomenutih gradova u kojima je nastupala ili će tek nastupati, kao i crtež Štark Arene.

Republika

Foto: Instagram.com

Mural Aleksandre Prijović

Prijovićku je nedavno pohvalio i popularni pevač Željko Samardžić

- Ovo je posao u kom neverovatno uživam. Da me ne znam kako bole kosti, da sam prehlađen, kad se popnem na binu, kao da sam na infuziji. Nisam jedini, ima dosta kolega koji se slažu u priču. Sa takvim ljudima pravim i kvalitetne duete. Sa mojom dragom Kaliopi, sa Sašom Matićem. On može da mi bude sin po godinama, ali dobri smo prijatelji, zovemo se "komšo". On nekad ima po dva, tri nastupa u danu. Raduju me koncerti od Prijovićke, koju poštujem kao pevačicu. Divno mlado biće, koje vodi računa o pesmama - istakao je on za Republiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading