POZNATO KAKAV JE ODNOS IMALA VANJA SA MAJKOM I OCEM MONSTRUMOM! Stao je na put njenoj sreći, a do OVOG momenta bila je srećno dete - fotografije ubijene devojčice otkrivaju sve! (FOTO)

Autor: T.V.

Hronika

05.12.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na slikama se ne vidi Vanjin otac Aleksandar, koji je sada jedan od petoro osumnjičenih za kidnapovanje i ubistvo.

POZNATO KAKAV JE ODNOS IMALA VANJA SA MAJKOM I OCEM MONSTRUMOM! Stao je na put njenoj sreći, a do OVOG momenta bila je srećno dete - fotografije ubijene devojčice otkrivaju sve! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Četrnaestogodišnja Vanja Gorčevska, brutalno ubijena u potresnom zločinu koji je šokirao javnost, ostavlja iza sebe uspomene na srećno detinjstvo i ljubav prema druženju.

Fotografije sa društvenih mreža svedoče o njenom uvek nasmejanom licu u društvu majke Zorice, koja je i prijavila nestanak svoje ćerke.

Na slikama se ne vidi Vanjin otac Aleksandar, koji je sada jedan od petoro osumnjičenih za kidnapovanje i ubistvo, a sve u cilju iznude novca od Vanjine majke. Iako su bili razvedeni, Zorica je naglasila da nisu imali loše odnose.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

- Na ulazu u zgradu je grabe, stavljaju vezanih ruku i nogu u vreću za spavanje i u gepek "sitroena", i zatim je odvoze van Skoplja. Tu se, prema rečima svedoka, dogodilo ubistvo, a nakon toga je vozilo zapaljeno - naveo je ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Dvojica osumnjičenih koji su vozili "sitroen" kojim je Vanja kidnapovana, uveče su dobili informaciju da će kobnog jutra biti sama i u koje vreme, a sve navodno od njenog oca, Aleksandra.

Podsetimo, telo devojčice nađeno je u nedelju, a za devojčicom se tragalo od 27. novembra.

Vanja je odvedena u atar sela Brazda, gde je ubijena samo dva sata nakon otmice. 

Ona je, prema rečima nadležnih, ubijena na brutalan način tako što je vezana upucana iz pištolja, a potom zakopana.

Kada je reč o ubistvu 76-godišnjeg Žežovskog iz Velesa, Tužilaštvo tvrdi da je on ''kolateralna žrtva''.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading