BIVŠA URAGANKA UPECALA FRAJERA! Ivana uhvaćena sa novim dečkom, već ga UPOSLILA: Nosi joj krpice, kese, drži STRAŽU... (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

23.11.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja članica popularne grupe "Hurricane" uživa u novoj ljubavi!

BIVŠA URAGANKA UPECALA FRAJERA! Ivana uhvaćena sa novim dečkom, već ga UPOSLILA: Nosi joj krpice, kese, drži STRAŽU... (FOTO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Pevačica Ivana Boom Nikolić, nekadašnja članica popularne grupe "Hurricane", nedavno je viđena sa svojim novim dečkom u jednom tržnom centru u Beogradu. Iako je do sada uspevala da sakrije svoju ljubavnu vezu od javnosti, paparaci su uspeli da je uhvate u trenucima šopinga sa svojim partnerom.

Gostujući u jednoj emisiji, Ivana je vešto izbegavala da odgovori na pitanje o svom novom partneru, ali sada je konačno otkriveno ko je u pitanju. Naime, pevačicu je ekipa emisije ''Paparaco lov'' usnimila sa svojim dečkom, sa kojim se kasnije uputila u nepoznatom pravcu.

Ivana je delovala veoma raspoloženo i zaljubljeno pored svog novog partnera, a njihov odnos je privukao pažnju javnosti zbog činjenice da je pevačica do sada uspešno uspevala da krije svoju ljubavnu vezu od medija.

Iako se još uvek ne zna mnogo o njenom novom izabraniku, očigledno je da je Ivana veoma srećna i zadovoljna u vezi sa njim. Njih dvoje su se zajedno uputili u nepoznatom pravcu, a paparaci nisu uspeli da saznaju više detalja o njihovom odnosu.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Ivana Boom Nikolić sa novim dečkom

Ova vest je izazvala veliku pažnju medija, posebno zbog činjenice da su Ivana i njen dečko bili veoma opušteni i prisni tokom šopinga, što ukazuje na to da je njihova veza veoma ozbiljna i stabilna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading