NEKAD PLJUVAO SRBE, A SAD SE DODVORAVA: Dino Merlin OVOM rečenicom započeo koncert, svi su ŠOKIRANI!

Autor:

Zabava

18.11.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni pevač Dino Merlin, oduvek nije gajio lepa osećanja prema Srbima i Srbiji.

NEKAD PLJUVAO SRBE, A SAD SE DODVORAVA: Dino Merlin OVOM rečenicom započeo koncert, svi su ŠOKIRANI!

Foto: ATA Images

Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin, jedan od poznatijih pevača na Balkanu i deklarisani srbomrzac kojem ne smetaju srpske pare, nebrojeno puta je pljuvao Srbiju i Srbe.

On je večeras napravio koncert u Šratk areni, a tom prilikom noć je započeo rečima, koje su izazvale lavinu reackija kod prisutnih:

Dobro mi došli dragi prijatelji. Pa kakav je ovo prizor, kao nekad. Poželeo sam ovo, poželeo sam vas. Je li ovo moj Beograd? Izgleda kao da nešto lepo treba da se desi - rekao je on, pa zapevao pesmu "Hajde noćas mi dođi".

Foto: Republika, ATA Images

Dino Merlin koncert u Štark areni

 

Međutim mnogi su zaboravili šta je sve Merlin pricao o Srbima i Srbiji i koliko je puta ponosno pokazivao da je izraziti Srbomrzac.

Foto: ATA Images

Dino Merlin

 

Podsetimo, Dino je fotografisan u društvu Ismeta Bajramovića Ćele – bivšeg komandanta Vojne policije u Starom gradu u Sarajevu, pri Armiji tadašnje BiH. Ćelo je dovođen u vezu s brojnim kriminalnim aktivnostima. Često je isticao da izuzetno ceni i poštuje Aliju Izetbegovića. Osumnjičen za stvaranje logora za Srbe i mučenje srpskih zarobljenika u logoru „Ramiz Salčin“, bivšoj kasarni „Viktor Bubanj“. Bilo mu predloženo da ode u Zagreb na mesto pomoćnika vojnog atašea u Hrvatskoj, ali je odbio. Počinio je samoubistvo 17. decembra 2008. u svom stanu u Sarajevu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Draga

20.11.2023 22:43

Dobro će on naplatiti tu "ljubav", sram ga bilo. Gori su ovi što idu da ga slušaju.