"NAGRNITE BOLESNICI" Koncert Dina Merlina UZBURKALA ŠOK izjava Tamare Đurić - starleta napravila totalni HAOS!

Autor:

Zabava

18.11.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić napravila haos izjavom o koncertu Dina Merlina u Štark areni!

"NAGRNITE BOLESNICI" Koncert Dina Merlina UZBURKALA ŠOK izjava Tamare Đurić - starleta napravila totalni HAOS!

Foto: ATA Images

Pevač Dino Merlin održaće prvi od tri rasprodata koncerta u Beogradu večeras u Areni, a dok se poštovaoci njegove muzike, među kojima su i domaće javne ličnosti okupljaju na Novom Beogradu, ima onih koji "nikada ne bi otišli na njegov koncert".

Foto: YouTube/Printscreen

Dino Merlin

 

Ovu izjavu je pre nekoliko meseci, kada su ulaznice za koncerte prodavane u rekordnom roku, izjavila starleta Tamara Đurić, koja je prvo u seriji Instagram postova citirala izjave koje se pripisuju pevaču godinama unazad, iako ih je on demantovao.

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić

 

Tamara je u avgustu ove godine potom dala izjavu o odlasku na koncert Dina Merlina:

- Mi smo takav narod, jednostavno praštamo. Hrišćanski je praštati, ali u tim Arenama neće biti sedam miliona Srba. Ja lično neću moći da idem, moram da gledam kako mi rastu nokti. Ne verujem ni da će bilo ko od mojih prijatelja ići. Dino je rekao 'da smo mi bolestan narod i da bolesnike treba obilaziti' kao i da je 'zabranjeno za Srbe i za pse'. E pa, bolesnici, nagrnite, povedite i ljubimce, vidite da je postao 'pet frendli" - rekla je Tamara Đurić tada za Informer, a potom istu poruku šerovala i na svom Instagram storiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džonko

19.11.2023 15:16

Na prvom koncertu, po rečima prisutnih, više je pričao, kao da se pravdao, nego što je pevao...!!! Verujem da je tako jer zna šta je pričao za vreme rata a sada mu treba lova a zna da mi Srbi imamo pamćenje ko kišne gliste-VEOMA KRATKO...