TAMARA ĐURIĆ ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Starleta ponovo zavijena, fanovi zabrinuti! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija objava Tamare Đurić bacila je sve u rebus, fanovi se pitaju o čemu se radi.

TAMARA ĐURIĆ ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Starleta ponovo zavijena, fanovi zabrinuti! (FOTO)

Foto: Shutterstock, ATAImages

Starleta Tamara Đurić ne krije da redovno posećuje hirurge i uvek otvoreno priča o estetskim korekcijama i operacijama kojima se podvrgla.

Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara svojevremeno za "Informer".

Republika

Foto: Instagram.com

 

Međutim, njena najnovija objava na Instagramu zbunila je sve i bacila u rebus njene brojne pratioce. Ona je usnimila novu frizuru, a fanovi su zapazili da starleta na sebi ima grudnjak, koji se nosi nakon operacije, pa su se svi zapitali da li je Tamara ponovo uvećala grudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading