ŠTA SE DESILO SA HELENOM TOPALOVIĆ? Nove fotke UZBURKALE JAVNOST, postala KOPIJA ove starlete!

Autor:

Zabava

22.10.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helenu Topalović uporedili sa našom poznatom starletom!

ŠTA SE DESILO SA HELENOM TOPALOVIĆ? Nove fotke UZBURKALE JAVNOST, postala KOPIJA ove starlete!

Foto: Instagram.com

Ćerka folkera Milana Topalović Topalka, Helena Topalović nedavno se porodila, a ubrzo je dovela sovju liniju do savršenstva, što govore i njene fotografije na Instagram profilu. Helena je napravila očigledno i drastičnu promenu u svom izgledu, a mnoge je to podsetilo na izgled naše starlete Tamare Đurić

Naime, Helena se ošišala na paž i ofarbala u crnu boju, što je nedavno uradila prva Đurićeva, te su se na društvenim mrežama povele ankete da su njih dve dosta fizički slične.

Fotografije možete pogledati u nastavku u galeriji:

Podsetimo, Helena je na svom Instagram profilu okačila sliku sa suprugom kog je dugo krila od pokazala polivinu njegovog lica. Oni su prošlog meseca dobili ćerkicu, kojoj su dali ime Dominika. Na slici poziraju zagrljeni i nasmejani ispred bazena, a u pozadini se vidi skup automobil marke "mercedes".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirna

23.10.2023 12:29

Ju nidje veze.. Tamara je k’o Majkl Dzekson a Helena je lepa.. Pritom koliko znam Helena je godinama crna a cak je i skracivala kosu?

Biljana

23.10.2023 12:33

Sigurno kopira Tamaru Djuric😂Ko jos kopira Tamaru zdrav pri pameti, je li ona neka svetska zvezda? Svi su se osisali na kratko jer je takva moda sada