PAMTITE JE PO NEVIĐENOM SKANDALU: Evo kako sada izgleda pevačica o kojoj je BRUJAO REGION!

Autor:

Zabava

22.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Popović je napustila takmičenje "Zvezde Granda" posle komentara žirija, a sada izgleda potpuno drugačije!

PAMTITE JE PO NEVIĐENOM SKANDALU: Evo kako sada izgleda pevačica o kojoj je BRUJAO REGION!

Foto: youtube.com/Grand Production

Ceo region bruji o Abidi Milkunić, pevačici koja je sinoć svojevoljno napustila takmičenje "Zvezde Granda", zbog čega je diskvalifikovana. Pre nje je sličan skandal napravila Dunja Popović iz Obrenovca.

Ona je u ovoj takmičenju učestovala u sezoni 2015/16, a publici i žiriju je bila simpatična zbog scenskih nastupa, dok je često dobijala loše kritike zbog pevanja.

Republika

Foto: youtube.com/Grand Production

Dunja Popović nekada

Pevačica je tada došla do šestog kruga, i bila je u duelu sa Dragicom Zlatić. Kada su obe završile svoje nastupe, usledili su oštri komentari žirija, tačnije Marije Šerifović i Jelene Karleuše. Dunja je bila veoma besna i tada je rešila da samo napusti scenu.

Nekoliko godina kasnije, strasti su se i te kako smirile, pa je Dunja govorila o skandalu.

- Nikome nije prijatno kada ga vezuju za bilo koji skandal, ali to je život, treba to prihvatiti tako kako jeste. Meni je pomalo smešna, zato što ja kao ličnost nisam intrigantna, vrlo sam mirna. Mada, možda se ne bi reklo po meni, ali zaista ne ulazim u konflikte sa bilo kim, ali sam ispala "mala od skandala", ni kriva ni dužna - izjavila je ranije Dunja.

Republika

Foto: Instagram.com/dunjapopovicofficial

Dunja Popović sada

Dunja je, u međuvremenu, promenila svoj izgled i nije više plavuša kao što je bila kada se takmičila u Grandovoj emisiji. Sada je brineta, a nema sumnje da je i dalje veoma atraktivna žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading