RUMUNSKA LEPOTICA BRUTALNO ODJAVILA DMITROVA: Bugarine, bio si samo PRIVREMENA ZABAVA!

Autor:

Sport

22.10.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pršte optužbe dojučerašnjih partnera nakon sedam meseci veze.

RUMUNSKA LEPOTICA BRUTALNO ODJAVILA DMITROVA: Bugarine, bio si samo PRIVREMENA ZABAVA!

Foto: Tanjug/AP

Rumunska lepotica Madalina Genea i teniski šarmer, Bugarin Grigor Dimitrov, okončali su svoju sedmomesečnu vezu.

Manekenka i glumica koja je stekla slavu u Italiji, kao i trenutno 16. igrač ATP liste nisu se rastali u miru. Iako se u medijima povodom ljubavnog kraha nisu oglašavali, izgleda da su ostali nedorečeni i varnice su počele preko Instagrama.

Madalena, za koju kažu da neodoljivo podseća na slavnu glumicu Sofiju Loren, dočekala je svojih pet minuta i brutalno uzvratila doskorašnjem partneru. Dimitrov je najpre poslao jasno i nedvosmislenu poruku za nju.

Foto: Tanjug/AP

Dimitrov

- Lojalnost se ne može kupiti novcem - napisao je 32-godišnji Bugarin, dok je Madalina Genea uzvratila sledećih rečima:

- Odustajanje od privremene zabave radi izgradnje trajne stabilnosti nije gubitak.

Nagađanja su razna, a najviše se ovom temom bave njihovi zemljaci. Teorija Rumuna glasi da je lepotica uhvatila Grigora u preljubi, dok je po Bugarima Genea od svog dečka tražila 500 hiljada evra za pokretanje modnog biznisa, što je on odbio.

 

 

Madalina je rođena i odrasla u Slatini u Rumuniji, pojavila se u muzičkom spotu za pesmu "Il tempo tra di noi" slavnog italijanskog muzičara Erosa Ramacotija 2007. godine. Na velikom platnu debitovala je 2011. godine, glumeći u italijanskom filmu "I soliti idioti". Gledaocima je možda najpoznatija po ulozi Sofije Loren u filmu ‘Kuća Guči’. Bila je u vezi sa holivudskim zvezdama Leonardom Dikapriom i Džerardom Batlerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading