DIMITROV SLOMIO ALKARAZA, A MADALINA NJEGOVO SRCE: Ljubavni krah NAJLEPŠE ŽENE SVETA i Bugarina!

Autor:

Sport

12.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova romanska trajala je samo sedam meseci.

DIMITROV SLOMIO ALKARAZA, A MADALINA NJEGOVO SRCE: Ljubavni krah NAJLEPŠE ŽENE SVETA i Bugarina!

Foto: Tanjug/AP

Bugarski teniser Grigor Dimitrov savladao je nedavno drugog tenisera sveta Karlosa Alkaraza u osmini finala turnira u Šangaju i najavio velike domete u budućnosti. Međutim, na ljubavnom planu mu ne cvetaju ruže pošto je po pisanju pojedinih medija raskinuo vezu sa jednom od najlepših žena sveta, Madalinom Geneom, koju porede sa čuvenom Sofijom Loren. Razlozi ljubavnog kraha, barem zasad, nisu poznati.

 

 

Ono što je nepobitno jeste da je bugarski igrač jedan od najvećih zavodnika među sportistima, ali očigledno da nije imao sreće kada je reč o rumunskoj manekenki i glumici, koja je stekla slavu u italijanskim modnim krugovima. Njihova ljubav trajala je samo sedam meseci jer su u romansu uplovili u julu tekuće godine.

Foto: Tanjug/AP

Dimitrov

Vest je u etar plasirao sajt "tennistonic.com", pošto Dimitrov i Genea više nemaju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

 

 

Pre Dimitrova, Madalina je bila u vezi sa nekadašnjem fudbalerom Rome Nikolom Zaniolom, Markom Borijelom, te je povezivana sa holivudskim superstarovima Džerardom Batlerom i Leonardom Di Kaprijom.

 

 

Dimitrov se takođe može pohvatili da je šetao brojne lepotice poput Romane Tabak, Marije Šarapove, Nikol Šerzinger...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading