DRAMA NA ESTRADI, NAPADNUTA NEDUŽNA BEBA POZNATE STARLETE: Surogat majka joj dala naslednika, a ovu su jezive reči koje joj stižu!

Autor:

Zabava

22.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paris Hilton ponovo je izazvala dramatičnu situaciju na društvenim mrežama!

DRAMA NA ESTRADI, NAPADNUTA NEDUŽNA BEBA POZNATE STARLETE: Surogat majka joj dala naslednika, a ovu su jezive reči koje joj stižu!

Foto: PrintscreenJutjub

Najpoznatija svetska starleta Paris Hilton je na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija na kojima pozira sa sinom Finiksom Baronom Hiltonom.

Foto: Shutterstock

Paris Hilton

 

Naslednica multimilionske imperije rekla je da je ime za prvenca izabrala sa ciljem da se slaže uz "London i Pariz".

Paris Hilton ove nedelje se oglasila na društvenim mrežama kako bi podelila nove fotografije sa svojim dečakom kojeg je dobila preko surogat majke.

Foto: Instagram.com

Paris Hilton beba surogat majke

 

Fotografija koja ima preko milion lajkova za 19 sati naišla je na uvredljive i ružne komentare na račun sina Paris Hilton kojeg su u komentarima opisali kao "najružnije dete na planeti" i "na koga li je toliko ružan".

Sa druge među brojnim komentarima ljudi su pisali da je dečak presladak i da onima koji pišu ružne komentare treba zabraniti upotrebu interneta.

Paris je sa sinom posetila Njujork kako bi gostovala u emisiji kod Džimija Falona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading