PRVO POJAVLJIVANJE NENADA BLIZANCA NAKON INCIDENTA: Otkrio sve detalje haosa u kafani u Rakovici!

Autor:

Zabava

22.10.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Jovanović Blizanac progovorio o svim detaljima!

PRVO POJAVLJIVANJE NENADA BLIZANCA NAKON INCIDENTA: Otkrio sve detalje haosa u kafani u Rakovici!

Foto: pixabay.com, Shutterstock,Instagram.com

Pevač Nenad Jovanović Blizanac (46) nastupao je u utorak uveče u kafani u Rakovici kada se dogodio stravični napad mačetom, a sinoć je nakon napada prvi put nastupi i to u Beogradu takođe.

Nenad poznatiji kao Blizanac sinoć je održao nastup u na Novom Beogradu, a pred početak nastupa za medije je otkrio da li je napadnut i šta se dogodilo tog kobnog utorka.

Foto: Instagram.com

Nenad Jovanović Blizanac

 

- Mene niko nije pipnuo, skroz sam normalan. Ništa mi ne fali, ja sam pevao u jednom lokalu, a nakon mog nastupa izbila je neka frka napolju. Stvarno nema nikakvog razloga za tim natpisima, meni se nije desilo ništa - otkrio je pevač.

Mnogo njegovih kolega ove godine održalo je i zakazalo koncerte u areni, a kako ističe, njegov krajnji cilj upravo jeste da i on ostvari nešto tako veliko u svojoj karijeri.

Nadam se da će biti, radim na tome. Radim na svojim pesmama, svojoj karijeri. Sam pišem sve, i to ide sve bolje i bolje i moj krajnji cilj je neki veliki koncert kao što je arena - otkrio je Nenad za Telegraf.

Foto: Instagram.com

Nenad Jovanović Blizanac

 

Šta je sve još ispričao o bratu, karijeri i kolegama pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, juče se pojavila informacija da je Nenad Jovanović Blizanac napadnut u utorak u kafani u Rakovici, nakon što je završio nastup.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading