NOVI DETALJI NAPADA NA NENADA BLIZANCA: Otkrivamo šta se desilo u Rakovici!

Autor:

Zabava

21.10.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva nove detalje napada na pevača Nenada Jovanovića Blizanca u Rakovici!

NOVI DETALJI NAPADA NA NENADA BLIZANCA: Otkrivamo šta se desilo u Rakovici!

Foto: pixabay.com, Shutterstock,Instagram.com

Kao bomba odjeknula je vest da je pevač Nenad Jovanović Blizanac napadnut u jednom restoranu u Rakovici, a Republika je došla do novih saznanja o čitavom incidentu.

Naime, kako priča izvor koji se našao na licu mesta za Republiku, do incidenta je došlo kada je N.N. lice htelo da napadne Nenada Blizanca sa nožem, a tom prilikom, obezbeđenje je sprečilo dramatičnu situaciju, tako da pevač nije zadobio nikakve povrede. 

Foto: instagram,com/nenad.jovanovic

Nenad Jovanović Blizanac

 

- Obezbeđenje je odmah reagovalo, kada su videli situaciju da se zakuvava, oni su reagovali, i kako je momak hteo da mu otme nož iz ruke, tad se posekao, ali na sreću, niko nije teže povređen - govori izvor za Republiku koji se našao na licu mesta. 

Republika je pokušala da stupi u kontakt sa Nenadom Blizancem, ali se nije odazivao na naše pozive. Sa druge strane, njegov brat Peđa Jovanović bio je šokiran ovim saznanjem, te za naš portal rekao sledeće:

Foto: Instagram.com

Nenad Jovanović Blizanac Instagram

 

- Od vas sam sada saznao za taj haos. Niko mi ništa nije rekao. Nenad ništa nije spomenuo, moraću sad da pozovem da vidim šta se dešava - rekao je Peđa za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading